web analytics
BMW F800GS Est, spre Siberia

Strigă #MarioGotze și câștigi două tricouri ale Borussiei Dortmund cu… Mario Gotze!

În imaginea de mai jos vedeți două tricouri ale Borussiei Dortmund, modelul de sezonul ăsta, tricouri de Champions League. Ambele sunt cu Mario Gotze, ambele au sigla Ligii și sigla ”Respect” aplicate pe umeri și ambele vor merge către voi. Tot ce trebuie să faceți este să fiți pe fază la călătoria pe care o voi face cu motocicleta mea, un BMW F800 GS poreclit Mario Gotze, în Siberia.

Cum ajung tricourile la voi?

Începând de azi și până mă întorc din Siberia vor exista noutăți, update-uri și poze cu pregătirea și călătoria. Cele două tricouri vor ajunge la doi dintre voi în următoarele moduri.

1. Un tricou merge la unul dintre cei care vor lăsa comentarii pe blog la articolele despre Mario Gotze, pregătirea lui Mario Gotze și Mario Gotze în Siberia. Unde vedeți două roți, băgați-vă în seamă cu chestii relevante și aveți o șansă.
2. Un tricou merge la unul dintre cei care vor lăsa comentariu cu #MarioGotze la pozele cu motocicleta mea care vor apărea, înainte și în timpul călătoriei în Siberia, pe contul de Facebook al BMW Motorrad România. Trebuie să dați like paginii și să fiți pe fază la pozele în care apare Gotze. Cum ați văzut o poză, săriți cu like și cu comentariul de identificare ”#MarioGotze”, iar de acolo vom alege alt câștigător.

Simplu? Simplu! Distribuim tricourile după ce mă întorc din Siberia, dar orice comentariu vă poate înmulți șansele de câștig pentru că facem precum la concursul pentru tricoul lui Benzar. Adică întâi alegem un articol/poză, apoi alegem numele câștigătorului.

27 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.