web analytics
Diverse

Am stricat ”știrile” site-urilor de sport. Îmi pare rău!

Mi-a trimis ieri cineva o captură de pe Instagram în care apărea jucătorul de fotbal de la FCSB pe nume Gabriel Enache cu o mască ”de frumusețe” (??) pe față. O știți deja, am pus-o pe facebook-ul meu după ce am luat captura și i-am dat un crop din telefon. Și na, dat fiind faptul că am pus-o pe fb n-am fost foarte atent, așa că poza cu pricina a cuprins și o părticică din opțiunea aia pe care o au telefoanele Samsung care nu știu cum se numește. E un soi de meniu care poate fi tras din lateral, de pe ecranul curbat, unde ai scurtături către meniul telefonului. Deci n-a fost o captură corectă, așa cum mă așteptam să facă toți cei care au prezentat imaginea, altfel funny, pe site-uri și la TV. Iat-o la mine:

Doar că m-am înșelat. Poza aia, captura aia greșită a mea a fost preluată ca atare și acum apare peste tot. Și nu mă înțelegeți greșit, aici nu e vorba despre luat poza cu japca, nu e poza mea, nu am niciun merit în realizarea ei (din fericire!). Voiam doar să îmi cer scuze că le-am stricat știrile cu o poză care are un crop greșit. 🙁

Gazeta:

Sport.ro:

Telekomsport:

6 comentarii

  • Nu-s de acord. Va ganditi prea mult la voi si nu va pasa ca presa trebuie sa supravietuiasca. Si macar daca ati plati pentru informatie, dar nu platiti.

   Si in alta ordine de idei, nu e o enormitate prezentarea pozei.

   • Spune-mi un site pe care pot sa platesc pentru citi stiri despre sport, cu adevarat, fara titluri penibile, incomplete si cu scop de clickbait…si pe cuvantul meu ca platesc pentru asa ceva.

    Treaba asta cu “le dam oamenilor ce vor sa citeasca” sau “le dam oamenilor ce vor sa priveasca la tv” mi se pare o mare vrajeala, din mai multe puncte de vedere.

    Dar in fine, nu e postarea potrivita pentru a dezvolta subiectul. Desi mi-ar placea sa existe aceasta ocazie candva.

    • Salut Dan,

     Cateva unitati media din strainatate (Slovacia, SUA, UK) au incercat acest mod de a face presa si si-au dat seama ca incet, dar sigur, se indreapta spre faliment. Este extrem, dar extrem de usor sa vorbeste de pe margine in aceasta privinta si sa nu fii in fenomen. Scutariu stie si el destul de bine acest lucru. Nu e o mare vrajeala, e ceea ce se face.

     Ca si curiozitate, de cate ori te-ai uitat la jurnalul TVR din sport? ieri au avut o stire de 1 minut si 8 secunde despre juniorii paralimpici care merg la Mondialul de tenis de masa. In conditiile in care intreg jurnalul lor a avut 10 minute. Crezi ca s-a uitat multa lume la ei? Crezi ca daca nu ar fi subventionati de stat, ar rezista pe piata?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.