web analytics
Fotbal intern

Îl strică FCSB pe Alibec? Sau scoate atacantul echipa din mizerie?

Nu văd ce se poate întâmpla în Liga 1 ca transferul lui Denis Alibec de la Astra la FCSB să nu fie cea mai tare mutare a iernii. Sigur, poate se hotărăște Manchester United să îl cumpere pe Do(b)rin Rotariu, atunci vorbim altfel. Dar până când vor face rost englezii de bani, plecarea lui Alibec la vicecampioană e punctul de reper. Am observat că fanii sunt încântați, au impresia că toate problemele FCSB-ului vor fi rezolvate după ce Alibec va face primele antrenamente, ori eu nu cred că se va petrece lucrul ăsta. De ce?

Denis Alibec e un fotbalist foarte, foarte bun pentru nivelul Ligii 1. Probabil cel mai bun, de acord. Însă oricât de bun e el, singur nu poate face treabă. Ori la FCSB nu va avea parte de pasatorii excelenți pe care i-a avut la Astra. Budescu și Teixeira au fost cei care au pasat decisiv la 6 din cele 7 goluri ale lui Alibec în acest sezon, citeam recent pe ProSport. Ori la FCSB statistica asta e în pom. Cei mai buni pasatori sunt Boldrin cu 5 assist-uri, însă sunt assist-uri cam fake, după cum e explicată treaba și în articolul citat. Celălalt, De Amorim, e unul dintre cei mai slabi fotbaliști în viață, după părerea mea, ar fi trist ca o echipă să își pună speranțele în el.

Așa că rămâne întrebarea: îl va strica FCSB pe Denis Alibec? Un jucător foarte bun, însă capricios, mofturos, unul care nu știu dacă va suporta mediocritatea în care se afundă clubul la care e angajat pe un post și Laurențiu Reghecampf.

foto: FRF

4 comentarii

   • Decizia nu este finala/executorie.
    Nimeni nu “pateste” nimic daca se adreseaza echipei cu numele Steaua, asa cum se cuvine. As vrea eu sa vad cum Talpan taraste Digi, GSP, Sport.ro si multe altele in justitie ca inca mai folosesc numele Steaua pentru echipa de fotbal.
    In rest cred ca doar tu si hartia igienica prostsport urmeaza aceasta decizie.

    Nu esti constrans sa nu folosesti numele Steaua. E doar alagerea ta.

    Doar cand te uiti la oamenii din tabara lor iti dai seama ca ceva nu-i in regula. Talpan (omul sufera de grandomanie si paranoie mai ceva ca Ceasca) …. sudistii (un grup de huligani fara minte ce se intrec in care sparge si care face mai rau, nu spun din spuse, cunosc), Udrea (nu-s multe de spus, lingator de cizme a lu’ talpan), Jan (chiar trebuie sa mai spun? ).

    N-are rost s-o lungesc, F.C.S.B = Fotbal Club Steaua Bucuresti iar niste oligofreni n-o sa schimbe asta.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.