web analytics
Fotbal extern

Știți bancul cu miliardele lui Abramovici? Cam așa e cu Leicester City FC

Am vărsat o lacrimă pentru bucuria generată de victoria lui Leicester City. Potrivit oamenilor de pe rețelele de socializare, Leicester e clubul ”care a demonstrat că nu contează banii cum contează emoția, dăruirea, îndârjirea. Uite că se poate și în sărăcie, fără milioane”. Bla, bla, bla!

Leicester City, clubul fără bani, plătește salarii anuale de 75 de milioane de euro! Așa n-au ei bani. Să îi plângi pe ăștia, să îi lauzi că nu-s bogați precum City, United sau Chelsea e ca și cum l-ai lăudat pe un amărât cu Ferrari 458 care câștigă o cursă cu un Lamborghini Aventador. Sigur, era outsider, dar de la un anumit nivel financiar în sus nu mai contează atât de mult diferențele.

Pariu că nu veți pricepe exemplul de mai sus și o să îmi spuneți că granzii din Premier League bagă și mai mulți bani, că Depay are nuștiucâte milioane, că ginerele lui Maradona câștigă cât toți de la Leicester. Dar e ca-n gluma aia. Cică a zis Roman Abramovici într-o zi că ”banii nu aduc fericirea. Eu acum am 13 miliarde de dolari și sunt la fel de fericit ca atunci când aveam doar un miliard”. Așa și cu Leicester ăștia ai voștri!

foto: facebook Leicester

foto: facebook Leicester

6 comentarii

 • @CristiScutariu
  Ai auzit care e motivul pentru care Leicester a castigat campionatul conform lui Naum? :))) Ca Richard al III-lea a fost descoperit acolo si atunci a inceput si perioada buna a echipei :)))
  PS: Ignoram faptul ca el a fost descoperit de fapt in 2012 si ca in 2015 doar a fost mutat in nu stiu care catedrala de la ei de acolo.

 • intr-adevar, Leicester nu e nici pe departe de a fi un club sarac, banii din drepturile de televizare in Anglia sunt o gramada. Dar cred ca e mai mult vorba de ce jucatori au in lot ca si cota/valoare. gen Vardy vs Rooney/Aguero, Drinkwater vs Kompany, Mahrez vs Hazard etc

 • arunci o suma de 75 de milioane de euro la care stelemistii lui becali belesc ochii ca muta la p*la, de cainii lui negoita si alti insolventi nu mai zic. Ceva date despre cum a fost construita echipa asta, cati bani s-au platit pe Mahrez, Vardy si compania, puteau sa aiba salarii egale cu cei de la City daca acestia erau adusi gratis. Superficial…

  • Tind sa cred ca tu ai cosmaruri cu Steaua. Mai exista posibilitatea sa suferi de o tulburare psihica nedescoperita (generata de Steaua?!). Pe bune, indiferent de articol tu ai pregatita o aberatie despre Steaua. Si mai e o persoana pe aici cu aceeasi forma de schizofrenie (stelismofrenie?).

   • Pai ce, Steaua adevarata e la a Becali?Neah…Joaca diseara cu Fortele Aeriene Irakiene, intr-un sistem inovator brevetat de eroul Talpan…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.