web analytics
Fotbal intern

Știrile zilei: ”Turiști din Oltenia, măcelăriți în Capitală de o haită de câini”

E bine că le-a ieșit așa. Bine pentru jucătorii lui Dinamo, spun. Adică suporterii, puțini câți sunt, au muncit 8 ore să dea zăpada de pe teren și tu te puteai prezenta dormind în fața Craiovei? Nu! Și sunt absolut convins că în vestiar s-a discutat, sub o formă sau alta, despre lucrul ăsta.

Recunosc că nu m-am uitat atent la fiecare meci al Craiovei. Dar țin minte că am tot auzit, în analiza oamenilor de TV, despre cât de slab e Donkor ăla. Și l-am văzut azi. Vă mai amintiți ce vă ziceam de combinațiile prin care sunt aduși fotbaliștii străini? Că acolo se fac banii adevărați, nu prin promovarea tinerilor. Ruptul ăsta a îmbogățit, probabil, niște oameni din club. Și-a găsit și el un loc, ia câteva mii, timpul trece, la vară vine alt somalez. Și tot așa.

Dinamo a jucat bine dintr-o serie lungă de motive. Datorita lui Hanca, datorită faptului că au anihilat ”extremele” Craiovei, datorita faptului că Montini n-a ratat. E o victorie super importantă și nu pentru că vine cu punctele, tot pe locul 11 ramân. E o victorie importantă pentru că poate aduce un moral salvator. Din păcate, mai e o etapă și se termină anul. 🙂

Raja Casablanca cu FC Stoienești Olt dacă se întâlneau și tot nu se auzea așa diferența între galerii. Aproape că le-am învățat cântecele celor de la Craiova, se auzeau mai tare și decât comentatorul. Dinamo n-a existat. Bine, săracii oameni au muncit de dimineață la deszăpezirea stadionului, probabil nu le mai ardea și de cântat.

Bărbuț – penibil. Mitriță – mort. Cicâldău – rușine colosală. Donkor – un aprozarist din Ghana îmbrăcat în fotbalist. Să mă ierte doamna Craiova, dar cu ăștia în halul ăsta nu băteau pe nimeni. Nu iau din merite lui Dinamo, că și adversarul te face să joci prost, dar Craiova a arătat deplorabil în seara asta. 

Apropo de explodatul ăla de Donkor. Bă, cât de slab să fie Gardoș, mă, de nu prinde echipa din cauza lui Donkor? Sau Donkor e combinația lui Mangia? Oltenilor, cum se explică treaba asta?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.