web analytics
Opinie

Știrile din sport, o colecție de minciuni, clipuri amuzante și filmulețe de pe facebookul sportivilor

Am început să fiu om în vacanțe și concedii și să nu îmi mai pese absolut deloc despre sport. Adică nu mai citesc nimic, nu mă interesează ce se scrie în ”presa de specialitate” sau ce apare la TV în jurnalele de sport. Și legat de această ultimă categorie vreau să discut acum pentru că am văzut recent un jurnal (era televizorul deschis) și am rămas șocat de cât de scârbit pot să fiu din cauza mizeriilor prezentate.

Așa, jurnalele de știri de sport sunt o colecție de clipuri amuzante și de filmulețe luate de pe conturile de facebook ale sportivilor. Asta în puținele cazuri în care nu sunt minciuni, invenții sau forțări. Cel puțin astea din perioada Crăciun-Revelion sunt cam 80% minciuni ordinare, nenorociri inventate de niște imbecili incapabili de a produce ceva mai bun.

Și știți care e scuza lor? Că n-avem sport, că nu se întâmplă nimic. E parțial adevărat doar, însă asta nu justifică cu nimic faptul că din 12-15 știri avem 3 minciuni cu Budescu la Steaua, 2 minciuni cu Marica la Steaua, un filmuleț cu familia Reghecampf dansând în Las Vegas și 2 filmulețe cu câini care pedalează și șerpi care dansează la bară.

tv

7 comentarii

  • Salut! Cred ca ai ramas cu impresia asta de la stirile de la ProTV sau alte posturi generaliste(care nu conteaza, plm)si chiar si Sport.ro unde mai apari si matale. La Digi si Dolce, care transmit multe meciuri, interesante si neinteresante, si multe sporturi, idem cu meciurile, au continut ok, adica rezumate.

    • Salut! Pana si stirile din sport de la Digi24 sunt cretine uneori. La cat continut au e inacceptabil sa vad filmulete amuzante cu foci care joaca volei.

      • tu nu intelegi ca oamenii care se uita la posturi generaliste nu vor neaparat sa vada sport. daca vrei sport pur, de-aia ai digi si dolce. but hey, un rant aduce intotdeauna cititori

  • “Și știți care e scuza lor? Că n-avem sport, că nu se întâmplă nimic. E parțial adevărat doar, însă asta nu justifică cu nimic faptul că din 12-15 știri avem 3 minciuni cu Budescu la Steaua, 2 minciuni cu Marica la Steaua, un filmuleț cu familia Reghecampf dansând în Las Vegas…”
    Pai chiar asta ii si intereseaza pe multi. Oricum, nici in restul anului nu sunt stiri mai interesante. Avem cate un rezumat de 30 de secunde al fiecarui meci din Liga 1, la fel si din cateva meciuri din CL & EL si atat. In rest: ce cacat a mai mancat becali, cu cine a facut poza Halep s.a.m.d. Aproape nimic despre motorsport sau campionate externe. Si apropo de motorsport, n-am vazut niciodata la Pro, Antena, Prima, B1 etc. ceva despre CNR, CNVC, RoSBK etc.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.