web analytics
Fotbal intern

Știre! CSA Steaua a reînființat echipa de fotbal juniori… Acum câțiva ani!

Subiectul pe care îl vor sharui în disperare actualii și foștii casieri de la Mega Image care au pagini de facebook cu teme precum Steaua liberă, Steaua sus răsare sau FCSB nu cre’ că-i Steaua este pe prima pagina în Gazeta de azi. Frumos, elegant, două pagini pe emoție cu subiectul că Armata a redeschis secția de fotbal, a revenit fotbalul în Ghencea, Lăcătuș a coborât în iarbă, dar a dat de zăpadă. Superb, nimic de zis, doar că echipa despre care se vorbește acolo e una de copii și ea nu a fost reînființată acum pentru că nu s-a desființat recent, există de vreo doi ani de zile.

Practic, nu s-a întâmplat nimic! O echipă de copii a revenit la antrenamente după pauza de iarnă. Tot echipamente Givova aveau și anii trecuți, tot cu stema Stelei jucau pe piept, tot cu Bumbescu și ceilalți se antrenau. Exclusiv, da, dar că de data asta e exclusiv by Daniel Cameramanu’. Nici măcar.

Uite o poză cu echipa de fotbal CSA Steaua din vara lui 2016:

Uite altă poză cu echipa de fotbal CSA Steaua din august 2015:

Altfel, ce trebuie să înțelegem noi este că pentru echipa Armatei, atunci când va exista una și în realitate, va fi o presiune din partea presei. Adică spre deosebire de Rapid sau Petrolul, cuiva din media chiar îi va păsa de fotbalul ăla. Și asta e bine, într-un fel, pentru că obligă oamenii care iau decizii acolo să fie verticali. Dar e și prost, pentru că unde e interes media e rost și de bani, iar unde e rost de bani începe să fie goana după putere.

Altfel, succes copiilor de 15 ani care deși joacă la Steaua de o grămadă de timp au aflat azi că echipa lor abia a fost reînființată! Citiți presa, e mișto!

5 comentarii

  • Asta din gesepe e genul ala de stire-alibi care peste 4 ani e din categoria: asa cum gazeta anunta de acum 4 ani… In caz ca!
    Scoala nea Vanea clasica: daca il iei pe Ioanitoaia de picioare si il scuturi, pica toate spriturile cu Lucescu si osanalele aferente. Dar omul s-a acoperit la timp si a mai dat o limbuta si pe la Ienei, Iordanescu, Piturca, asa ca poate oricand sa scoata din arhiva un articol care sa ii “dovedeasca” impartialitatea.
    #jeguridinpresascrisa

  • Eu nu pup pe nimeni in fund. Defapt stai tu faci parte din aia izgoniti de pe fc.steaua. Stiu ca-ti pare rau ca jignesc o glorie dar defapt eu incerc sa-ti arat adevarul :). Vezi ca le e dor celor de la SteauaComunista de tine:))).

  • Tremura aia de la Steaua Libera.De curiozitate stii cine e maimutoiul ala:))). Se vinde pe 600€, il pupa-n dos de Talpan si-l ridica in slavi pe trisorul de Piti si pe Betivul de Bumbescu. Culmea ca Bumbi facea selectia in functie de nr de sticle:))).

    • Bravo, mă! Ai stat tu la ficatul lui Bumbescu să-i numeri sticlele. Nu știu ce-o fi mai rău, cum se vinde ăla pe 600€, ori cum îl pupați voi in cur pe Becali, gratis?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.