web analytics
Diverse

Știi cu placa sau cu schiurile?

La ora la care apare acest text pe blog eu sunt la munte, pe Transalpina, și învăț să mă dau cu placa de snowboard. Lucru care pare foarte ușor în filmulețele de pe YouTube, sunt convins că e la fel și în realitate. Mi-am cumpărat echipament din Decathlon, am di tăti, ne vedem când mă întorc. Adică diseară!

schi

10 comentarii

  • a fost super zapada pe partie sus de tot, insa pe coborare erau portiuni cu gheata. dar zapada o gramada sus. drumul e ok, noi am urcat cu o masina cu propulsie spate si n-am avut probleme, desi ningea abundent si drumul avea 5 cm de zapada

 • cu placa prima zi e mai grea: genunchii sau fundul in agonie, la alegere :). dupa cateva ore, prinzi spilul. oricum mult mai usor decat cu schiurile.

   • just, asa este, pana la nivel “mediu” e mai dificil cu placa si probabil asta te intereseaza acum. dar ca sa ajungi de la “mediu” la “avansat”, este mult mai greu cu schiurile.

  • Subscriu la ceea ce spune Radu.

   Hai să zicem că drumul spre casă, în mașină, nu va fi cel mai confortabil. O să simți din plin că posteriorul e la locul lui. 😉

 • Sa ne zici cum a fost ca si pe mine ma apucase odata sa imi cumpar placa, dar ma gandeam ca va ajunge un fel de raft prin garaj ca nu reusesc sa invat.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.