web analytics
Diverse

Steliano Filip chiar crede că nu va ajunge la canal?

Serios? El chiar își imaginează că bătrânețea îl va prinde altfel decât mort de foame pe marginea canalului, după o ultimă gură de bere la butoiaș, cu amintirea vremurilor în care aduna câteva mii de euro pe lună?

Și nu mă refer neapărat la ipostaza în care a fost surprins de un coleg cu IQ 12. Evident că Steliano Filip fumează, bea și joacă poker. Nu-mi imaginam că se culcă la 10, dă ture de parc dimineață înainte de sala de forță, apoi discută cu nutriționistul programul pe săptămâna următoare.

Deci nu despre pozele astea e vorba. Ci despre contextul în care ele apar. Omul e atât de slab încât nu prinde lotul la echipa de pe locul 6 (din 10) în Croația. E gras, că s-a scris cum că antrenorul i-a reproșat lucrul ăsta, și probabil o să fie dat afară în curând.

Ei bine, abia în contextul ăsta e important ce face Steliano Filip. Dat afară din lot, criticat pentru că e gras și pentru că nu joacă nimic, el fumează la un pahar de vin în timp ce joacă poker cu, înțeleg, alți trei minunați de la Hajduk. Practic și-a găsit repetenții clasei și fac nebunii împreună.

E amuzant cum pe la jucătorii de tipul Steliano Filip prin familie nu se găsește nimeni care să intervină cu niște sfaturi. Nu pricep de ce. Își imaginează cineva că, la stilul ăsta de viață, el va sfârși altfel decât mort de foame? Cele câteva mii de euro pe care le câștigă acum în fiecare lună sunt nimic, sunt echivalentul unui salariu ok pentru un corporatist decent care muncește toată viața, nu ca Filip doar 30 de ani.

Wow!

3 comentarii

  • E un articol pe GSP – genial care zice despre fotbalisti. Oamenii astia castiga mii de euro lunar. Daca un instalator ia 100 euro de la tine si iti face prost lucrarea, mergi peste el la scandal. Daca un mecanic auto ia 500 euro si-ti face prost masina, mergi peste el. Daca un fotbalist ia 3000 euro si joaca penibil , DOAMNE FERESTE sa zici ceva…

  • Băi Moș Crăciun (DigiSport), când vei vedea poze dintr-astea pe net cu Ricoșando, Lewandovski ori Messi, atunci să ne anunți și pe noi. În meseria asta, dacă nu ești geniu (ex. Ronaldinho sau Maradona) și-ți bați joc de pregătirea fizică, sfârșești, cum a spus Scurtării, în canal. Chiar și geniu fiind, poți avea același traseu (ex. Adriano) dacă te batjocorești. Steliana Filipao e un caz pierdut doar după mufa aia de vânzător de mărțișoare prin Călărași, ce să mai zic de comportament?!?

  • Probabil trebuia sa se culce de la ora 8, nu sa stea cu prietenii sa se relaxeze la un pahar de vina.

    Sau era mai bine sa se duca in club sau sa rupa pacanelele in doua

    Sa fii fotbalist inseamna sa fii calugar in inamaginatia unora

    Doamne fereste

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.