web analytics
Fotbal intern

Steaua – Villarreal 1-1. Teoretic e bine, practic e prost. Cum e?

Rezultatul nu e prost, în ciuda faptului că jocul a fost. Rău! După golul lui Muniru până la pauză nu s-a mai jucat fotbal. Apoi, Villarreal părea că are X la Stanley, așa se comporta. Nu insinuez ceva, departe de mine, doar ilustram o idee.

Am numărat trei greșeli foarte mari, trei pase la adversar până în minutul 1:09 ale lui Muniru. A fost îngrozitor, cel mai slab de pe teren de departe, nu am văzut în viața mea așa ceva. Sunt convins că el e fotbalist de amatori, astea nu-s greșeli.

Gâlcă a lăsat moștenirea dezastruoasă care, spre deosebire de ce pățesc ăștia de la Guvern, acționează în continuare. Invenția Toșca-fundaș central e falimentară atunci când nivelul sare peste Chiajna și Voluntari. Să alergi în exterior pe lângă atacantul lui Villarreal e de neconceput.

Eu nu plec pe ideea de corupție, însă vă întreb: cum se explică faptul că arbitrul ucrainean nu a dat penalty acolo? Serios, hențul ăla nu are cum să scape neobservat și de central, dar și de adițional. Deci? De ce nu dai henț, care e explicația?

Tamaș demonstrează că e împărat, chiar și cu stângăciile pe care le-a arătat tot nu e mai slab decât Enache pe postul de fundaș dreapta. În mod normal, dacă e totul fără pile, Enache nu mai are ce căuta pe teren în poziția aia. Dar e?

Pato, bă băiatule! Ce ruină a ajuns băiatul ăsta la doar 27 de ani, să te facă Moke să sângerezi intern e o performanță deloc de invidiat. Moke… MO KE! MOKE!!!!!

Bourceanu nu e deloc rău, aici funcționează paradoxul. Deși ar fi cel mai îndreptățit beneficiar al unei pile, Bourceanu nu joacă în acest sezon deși absolut toți oamenii care pot juca pe postul lui sunt mult, dar mult mai slabi. Bourceanu mi piace.

Zurich a câștigat cu Osmanlispor, tată! Liga a doua ucide echipa aia înfiorătoare care a rupt Steaua. Explic-o și pe asta!

ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

6 comentarii

  • Aseară am prins doar repriza secundă și aş zice ca Steaua n-a jucat rău… asta și pentru ca Villarreal a jucat slab sau mă rog, mult sub așteptări.

    Toșca, acesta căpitan de carton, e râs mare. Când am văzut reluarea golului primit de Steaua, nu înțelegeam unde e poarta pentru ca în prim fază am refuzat să cred că marele căpitan al Stelei i-a dat interiorul cu atâta lejeritate atacantului advers…

    Altfel, eu zic că victoria elvețienilor de aseară ne ajută. Problema e ca nu ne ajutăm noi…

  • otomanii au meci mult mai important in weekend cu fener, si-au bagat penisu’ in meciul asta, dar no problem, bate fcsb-ul si pe mall arena 🙂

  • Cica a rupt Steaua ??? dacă nu lua roșu și face penalti tamas nu ne batea.. câteodată ești și tu paralel cristiane

  • Steaua nu lua bataie de la Osmalinspor daca nu era eliminat Enache. Si sa asteptam jocul Stelei de acasa cu Osmalinspor si dupa aia poti face paralela cu meciul ala.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.