web analytics
Fotbal intern

Steaua – Viitorul 3-0. Acum, Chipciule? Acum ți-ai găsit să te rupi?

Băiatul ăsta, Chipciu îi zice, are și ghinion mare. Joacă bine de trei meciuri, azi dă gol din nou și după câteva minute iese accidentat. Nu-s specialist, nu mă pricep, dar dacă stă 2 săptămâni pe tușă o să joace la EURO cum o să joc și eu. Păcat, sperăm că nu e grav!

Ziceți c-a fost blat? Am primit exact 56 de mesaje în timpul meciului pe Facebook de la oameni care au CERTITUDINEA că a fost blat. Ok, Steaua a câștigat ușor, Buzbuchi e penibil la golul 2, dar eu n-am probe. Și, sincer, nici feelingul nu mă duce în zona aia.

Gebhart joacă doar pentru că e pila lu’ doamna soție de antrenor. Altfel niciun om care a văzut măcar un meci de fotbal în viața lui nu l-ar juca pe neamț în fața lui Bawab. E penibil ce se petrece, în fine.

Nu pricep cum pot fotbaliști care impresionează în tur, Tănase, Ganea, Filip, să fie atât de slabi acum. Hagi spune că nu e fizic, e de la cap. Mai exact, că li s-a urcat la cap.

Ianis Hagi e huiduit la schimbare etapa trecută, pe terenul din Ovidiu la meciul de acasă. Ianis Hagi e aplaudat pe Național Arena la meciul din deplasare. Suntem un neam de câini.

LIGA 1 - STEAUA - VIITORUL CONSTANTA

5 comentarii

  • 1. Cum dracu poţi să faci mişto de toţi puţo-palmiştii care ţipă blat, iar în paragraful următor să o dai în conspiraţionisme cu Gebhart? Bawab cu toate că a fost accidentat are mai multe minute jucate decât neamţul şi în afară de meciul cu rezervele de la Astra a fost execrabil.

    2. Chipciu o să joace la Euro când portar în naţionala Franţei o să fie Cerniauskas sau Buzbuchi.

  • Ironic cum dinamovistii tipa ca a fost blat, cand tocmai ei erau fericiti dupa ce i-a batut Astra cu 1-4 pe National Arena, apoi l-au chemat pe sumi sa injure Steaua. Acuma iar tipa ca vor sa piarda cu Astra, pentru ca “fcsebistii, oile, blatistii, cancerul, etc…” sa nu castige campionatul. Pacat ca putine lume nu isi da seama ca pch e o peluza super obsedata de imaginea proprie, cu scopul de a da bine in randul fanilor pentru a duce trendul anti-Steaua mai departe.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.