web analytics
Fotbal intern

Steaua și Rapid, din nou pe ”neutrul” Giulești

Azi se joacă etapa a doua din playoff-ul Ligii 4 București, playoff care va stabili echipa care merge la barajul de promovare în Liga 3. Desigur, pe terenul neutru din Giulești vor juca echipa giuleșteană Academia Rapid și Steaua București. Primii joacă de la ora 21:00 cu CS Dinamo, steliștii de la 18:30 cu AS Tricolor.

Și, cum terenul e complet neutru, fără nicio legătură cu vreuna dintre cele patru participante, mă aștept să nu fie foarte multă lume. Adică e miercuri, e zi de muncă, plus că din câte înțeleg Academia și-a luat statut de oaspete, au fost câteva sute și în prima etapă, la fel ca steliștii. Doar că steliștii chiar erau galerie oaspete, pe bune, nu în viziunea AMFB care consideră Academia ca fiind echipă care nu e ”acasă” pe Giulești.

Să m-anunțați dacă e frumos! Din câte văd, Steaua e prima echipă care poate promova, însă și AS Tricolor se poate trezi pe loc de baraj, cine știe. Altfel, cealaltă echipă cu drept de promovare, CS Dinamo, nu cred că va ieși bine din meciul cu Rapid de azi.

6 comentarii

  • Daca au cojones, Academia dau meciul lui CS Dinamo. Apoi ii bate pe CS Steaua si gata cu visul Stelei de a urca in III anul acesta.

    Numa zic. :)))))

  • Ce se stie despre potentialii adversari de la baraj, totusi? Ca inteleg ca e bataie mare pe primul loc, se apeleaza iar la ratiuni juridice si asa mai departe. Dar aia din Giurgiu cum se prezinta? Stie cineva?

  • Academia nu are drept de promovare? Nu respecti legile sau le respecti doar cand iti convine?

      • Cum, nu stii? Odata cu decizia privind revocarea lu’ Kovesi, CCR a dat si o decizie privind Academia Partid. Pe scurt, a decis ca orice lege/regulament/ordonanta/hotarare care-i limiteaza dreptul la promovare e neconstitutional(ă).

  • Tot ce ne ramane dupa acest sezon este ca “Singuri impotriva tuturor” s-a transformat in “Cu totii impotriva singurilor”…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.