web analytics
Fotbal intern

Steaua schiaună și MM Stoica pozează pe Facebook

Știu că încercările grele ale vieții te schimbă, dar chiar în halul ăsta? În timp ce Steaua se reunește cu fotbaliști precum Bota, Mihai, Simion, Ion sau Obreajă, cei angajați să împiedice acest ridicol sunt călare pe Facebook. Călare pe Facebook, așa cum tot călare au fost și când, chipurile, au zburat la business pe banii patronului lor să caute jucători.

Dacă îl trimit 2 săptămâni în Portugalia pe băiatul de la Toto Security care păzește clădirea în care lucrez, vă dau scris că se întoarce cu cel puțin 2-3 soluții concrete. Îi zic din țară în ce să se încadreze, ca bani, și vă asigur că îmi aduce 2 variante. Mihai Stoica n-a fost capabil să facă asta, a găsit fie sud-coreeni care participă la Olimpiadă, fie brazilieni ai căror impresari cer averi. Chiar dacă timp de jucători n-a avut, a avut timp pentru așa ceva:

piti

După eșecul de proporții colosale din Portugalia a revenit în București și e ocupat să-și facă firmă bună cu băieții de la GSP. Adică îl doare la New Balanși că echipa asta e penibilă în formula actuală, el e pe acțiuni de PR cu prietenii ziariști. Cum ar veni, ei scriu un articol, el le răspunde. Apoi ei scriu altul, MM le răspunde pe Facebook. Și tot așa, până când nu o să ne mai deranjeze faptul că el își încalcă pedeapsa reprezentând Steaua. L-a spălat GSP de toate păcatele, scopul a fost atins, împărțiți berea aia. Apropo, tot din banii patronului lui e?

Azi e ziua Stelei! La mulți ani!

stoica mihai

5 comentarii

  • meme profesionistu + toti ceilalti profesionisti … in afara staff-ului tehnic … sunt niste oameni de care te poti lipsi … cum a zis si Toma Caragiu

  • De ce e penibila Steaua in formula asta?E fix aceeasi echipa care a jucat tot play-offul, nu stiu sa fi plecat vreun jucator din nucleul de baza. Tade, Carp, Tahar, Gebhart, Rapa, Marica etc sunt pierderi?Eu cred ca astia n-au ajutat nu absolut nimic echipa, din contra.

    • N-or fi pierderi dar tot trebuie sa-i inlocuiesti, eventual si repede vorbind de un numar mare de jucatori, eventual si cu unii mai buni.

    • Da. Pleaca Kharja si vine Popescu. Pleaca toti atacantii si vine Golubovic. Nicio pierdere.

      • Toti atacantii care au impreuna 3 goluri intr-un retur.Sau Kharja care a jucat 6-7 meciuri intr-un intreg sezon.Ne uitam la nume sau la ce au jucat efectiv jucatorii astia?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.