web analytics
Fotbal intern

Steaua rupe piața transferurilor! Nimeni nu-i mai ia locul 7 sezonul următor

Când se apucă oamenii ăștia de la Steaua de treabă, spulberă tot în cale, nu te joci cu Mihai Stoica! Prea profesionistul director sportiv a fost pe banii patronului său în Portugalia, acolo unde și-a făcut poze de facebook, dar unde n-a reușit să facă ceva concret. Mă refer la transferuri.

Să te întorci de acolo, ba mai apoi să redactezi o ofertă pentru Hyun-Jun Suk doar pentru ca presa să-ți atragă atenția că sud-coreeanul nu poate juca în prima parte a sezonului european, ei bine, abia asta numesc eu calitate de manager, de director. Voi vă dați seama de magnitudinea incompetenței acestui individ? Sau sunteți în continuare impresionați de tâmpeniile pe care vi le spune?

Mai departe. Cu Reghecampf parcă retras din activitate, Gigi Becali face și pe managerul, pe antrenorul și pe patronul. În condițiile astea, transferurile sunt pe măsură. Un băiat de la Timișoara care și-a impresionat doar părinții, că altfel n-a mișcat în front. Un alt băiat de la Iași, Golubovic, fotbalist bătrân care prezintă fix zero garanții și care acum, octogenar fiind, e abia la prima echipă cu pretenții din carieră.

Superb sau cum? FC Botoșani și Concordia, să vă puneți pofta-n cui! N-aveți șanse să vă atingeți de locul 7, l-a luat Steaua deja!

ovidiu-popescu

3 comentarii

  • Ai idee ca o echipa trebuie sa aiba si jucatori de lot?Bine, tu esti specialistul care ironiza aducerea lui Hamroun acum un an, cel care il prefera pe Iancu lui Alibec…

  • Transfer de sampions lig, Golubovic o să fie un Tade mai ieftin iar, Popescu poate reprezenta orice (ca de, ii zice Popescu) ratat roman ce nu s-a integrat în turma, pardon echipa, lui Jorge Becali.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.