web analytics
Fotbal intern

Steaua – Pandurii 1-1. Dacă Tade e fotbalist, atunci și tu poți ajunge în Liga 1. Astra e campioană!

Steaua a ratat titlul din cauza lui Rădoi, desigur. Dar și din cauza lui Reghecampf, pentru că ce a pierdut în 2016 Steaua a pierdut din pricina lipsei de inspirație a antrenorului, eu așa văd lucrurile.

Bawab e carotat, clar! Probabil nu a fost adus la echipă de soția antrenorului, altfel nu văd cum nu joacă peste Tade. Sigur, nu văd antrenamentele, dar văd fotbalul și Tade nu e mai bun nici dacă Bawab joacă înjunghiat în coapsa dreaptă. E o diferență uriașă între ei. Sigur, când patronul îți dă ordine ai nevoie de oo să te opui. Și de argumente, desigur.

Nicușor Stanciu e bun și când e mai slab. Are un șut curios de bun și de precis pentru un fotbalist cu fizicul lui, parcă dă încredere când e cu mingea la picior. Mie la fel mi se pare în continuare și Mihai Răduț, chiar dacă are ifose. Când se enervează și vrea să joace e imposibil de deposedat. L-a crucificat pe Enache, i-a dat cu usturoi. Pasa către Hora a fost o pasă pe care nu o să o vezi vreodată la jucătorii din lotul actual al Stelei.

În continuare spun că am mai multă încredere în Hora, băiat care dă gol după gol în Liga 1, decât în Keșeru. Și ultimul e golgheter prin Bulgaria, dar văd că la națională joacă de n-ar mai juca. Eu l-aș lua în lot la EURO pe Hora în locul lui Keșeru fără să mă gândesc.

După mine, Tade e cel mai mare eșec în transferuri din istoria acestui club. E o țeapă cum nu a mai fost dată vreodată fotbalului, băiatul nu are habar să joace, are exact zero calități care-l recomandă. E singurul jucător cu mai multe poziții de ofsaid decât minute petrecute pe teren. Și toate astea cu 25.000 de euro pe lună, nu? GENIAL!

A câștigat Astra campionatul! Yey! O să fie bine pentru lumea fotbalului, pentru interesul asupra fenomenului, pentru presa scrisă și pentru televiziuni. NOT! Dar oamenii au meritat, au fost cei mai buni. Dacă aveau antrenor erau campioni de acum o lună. Dar e bine și așa.

tade

9 comentarii

 • Si daca fortau si castigau (ma refer la Pandurii), nu mai iesea Astra campioana ? Nu inteleg logica :)) au tras pt astra facand un egal in loc sa traga la victorie si pt ei si pt astra daca spui ca sunt atat de fierti pe steaua ?

 • A inteles cineva de ce Pandurii trageau de timp pe final, in loc sa forteze o victorie pentru un posibil loc 2?

   • Pentru ca era clar ca voiau ca titlul sa ajunga cat mai repede la Astra. Uneori ura fata de Steaua devine mult mai importanta decat interesele proprii.

    • Nu neaparat, mai degraba e vorba de mentalitatea de echipa mica(lasa ca e bun si un punct decat niciunul).De asta multi jucatori buni de la echipe de genul asta ajung la Steaua si nu-i mai recunosti.Diferenta dintre jucatorii importanti si cei banali se face in mare masura in functie de capacitatea lor de a juca sub presiune sau nu…

     • Da, iti dau dreptate in mare parte, dar ca “echipa mica” sa bati Steaua este ceva destul de remarcabil, lasand la o parte forma slaba prin care trece acum, desi nu consider ca Pandurii este sub media echipelor din campionatul nostru. Parerea mea ramane aceea ca au vrut ca cei de la Astra sa fie campioni, deoarece multi sunt frustrati din pricina succesului Stelei.

 • Bawab a fost adus exact de AMP, Tade are impresar strain, deci argumentul asta nu tine…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.