web analytics
Fotbal intern

FC Steaua B – CSM P. Iași 1-1. Uite-l cum moare, uite-l cum moare…

Despre fotbal vorbesc. Fotbalul românesc moare și nu îi pasă nimănui, ca să mă exprim elegant. Sigur, nici mie nu-mi pasă prea tare când văd astfel de exemple. Să ai meci într-o zi moartă și să pui prețuri la bilete de 50 de lei la tribuna a doua mi se pare revoltător. Au fost 6-700 de spectatori, nu vă luați după informațiile dictate prin alte părți. Penibil!

Sportiv, nu sunt foarte multe de comentat. Sper că o să vă lămuriți că e cum vă spun de ceva vreme, Niță e un portar bun de rezervă și atât. N-am nimic cu el, e un om ok, muncitor, serios, cum vreți voi. Dar nu e magnificul pe care îl crede lumea.

Boldrin e fotbalist bun, el e de prima echipă a Stelei. De Amorim însă nu e, probabil era lipit de Boldrin ca la promoții, cum vând ăștia Coca-Cola în supermarket, cu o eugenie lipită cu scoci. Nu ai cum să plătești pentru De Amorim, e imposibil.

CSM Iași Poli S SLR MS 2015 R e o echipă onestă în acest campionat. Urâtă cu spume, cu crengi, dar care își atinge scopul. Oamenii știu că pentru ei banii din drepturile TV sunt aer, astfel că din iulie și până în mai luptă să nu piardă. Orice meci care nu e pierdut înseamnă un loc mai sus în clasament, iar asta înseamnă bani mai mulți. E logică simplă, nu le pasă despre spectacol, goluri, finețe.

Știu că fotbalul e greu, că sacrificii, că muncă. Dar când îl văd pe Enceanu, spre exemplu, regret că n-am insistat mai mult și că am zis să mă concentrez pe liceu. Nu mă dau mare, oricum nu contează, dar jucam în Liga 1 fără nicio problemă acum.

8 comentarii

 • Mdeahh dai apa la moara tuturor prostilor.
  6-700 ? Un singur sector din tribune, inel 1 are peste 700 locuri.
  La meci … pentru ca am fost, am vazut si chiar am fost atent la acest aspect … erau in tribuna 2, 3 sectoare pline + peluza 2 care era juma + tribuna 1 ce nu avea un numar neglijabil.
  La meci s-au anuntat 2700, site-urile ce tin evidenta spectatorilor spun la fel, eu am aproximat 3000 si tu vi 6-700. Scuze dar esti penibil
  Tu te iei de steaua? Are media spectatorilor pe meci de 10.000. Sti cine e pe locul doi si cat are? Botosani cu 5000. JUMATATE! Doar dinamuie are 2324 pe meci.

  Cum ti-am mai spus si in alte articole. Numarul spectatorilor nu s-a schibat cu nimic de cand au tradat talpinistii.

  Nu faci decat propaganda “Sudista”.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.