web analytics
Fotbal intern

Steaua e în finala Cupei. Unde se mai joacă două meciuri cu Rapid?

Prima finalistă din Cupa României, faza pe București, a fost stabilită. Steaua a învins cu 2-0, greu din câte am înțeles, pe Comprest și așteaptă meciul Academiei Rapid de mâine, cu Carmen, pentru a vedea care e cealaltă finalistă. Mă rog, cealaltă finalistă e Academia Rapid, evident. Și, cu toate că nu e o problemă nouă, mă gândeam acum unde naiba se mai joacă cele două meciuri directe rămase?

Pentru că ai un meci în turneul playoff (asta dacă A. Rapid își rezolvă problemele juridice, că altfel nu intră în playoff) și unul pe 9 iunie, în finala Cupei. Ambele, dacă nu greșesc, organizate de AMFB. AMFB despre care am îndoieli mari că e un for capabil să își asume organizarea pe Național Arena, mai ales după frica ce le-a intrat în oase de la meciul din aprilie.

Ce faci? Te duci pe Sportul? Serios? Pe Rocar, pe ogorul ăla infect? Unde joci?

12 comentarii

  • eu zic ca se poate organiza pe National Arena cu putina atentie din partea organizatorilor cu privire la siguranta celor ce vor veni sa urmareasca meciul!!! eu spun ca se poate invata ceva din greseala organizatorica de la meciul precedent!!! poate o alta firma de stewarzi si mai multa implicare din partea jandarmeriei!!! cu toate ca amandoua echipe joaca in liga 4 , amandoua au galerii numeroase si vor face inca doua showuri probabil ( pentru ca Academia se va califica la randu-i in finala) la fel de frumoase!!! imi pare rau ca din acel meci s-a sustras doar partea negativa ,aceea a agresiunii stelistilor in tribuna 2!!! atmosfera a fost comparabila la nivel sonor si coregrafic cu marile meciuri din europa

  • @stef esti un om cu mintea ingusta. Daca e asa nu-ti convine, daca e altfel iar nu-ti convine si tot atat. Un meci un vin pe putin 15000 de oameni trebuie organizat pe un stadion adecvat. Acum o sa-ti pun o intrebare care iti da shut down : Care e diferenta daca e meci de liga 1 sau a 4 a?

  • echipa de amatori a clubului sportiv al armatei Steaua poate juca fara probleme pe terenul 5…sau 6. Purtand titulatura ,,Steaua” nu se mai poate trece prin ce s-a trecut pe NA, recte 80% rapidistii si 20%….sustinatori ai echipei de amatori ai clubului sportiv al armatei.

  • Daca nu intra Dinamo in play off, poti juca “in groapa” daca intra, nu, trebuie teren neutru.

  • Eu nu inteleg ce se intampla cu stadionul Cotroceni. E un stadion superb, cu nocturna, care sta degeaba….

    • superb? E ruina, prabusit, pilaf, asa spun cei care au pasit recent pe acolo.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.