web analytics
Fotbal intern

Steaua – CFR Cluj 1-2. Tănase e jucător, păcat că Reghecampf nu înțelege fotbalul

Gata cu Enache, suficient! Familia Reghecampf se dă prietenă cu jucătorul, dar antrenorul îl îngroapă. E al ț-șpelea meci consecutiv în care este mort în cadă, Nouvier l-a distrus la golul lui Bud. E o rușine mondială! Păcat, că ofensiv e un jucător care poate fi foarte bun.

Care-i treaba cu Nouvier? Că n-am urmărit suficient de mult fotbalul de pe lângă Viena ca să știu dacă e bun așa mereu sau dacă în seara asta a fost o excepție. Serios, mi-a plăcut, l-a făcut pe Enache să vomite de plâns.

La fel și cu Sorsa, fotbalist despre care nu știu ce să cred. El joacă așa bine mereu? Adică o să văd că-i la fel de bun și dacă mă uit la jocul cu Botoșani și CSMS Iași? Că dacă da, atunci ăla care aduce jucători la CFR Cluj e geniu.

În seara asta Mironică trebuie pus la suicide watch, să nu-l găsim rece mâine dimineață. Rece profesional, evident. Nu ai cum să treci ușor peste faptul că oamenii pe care îi faci praf de câteva săptămâni, Ianis Hagi și Florin Tănase, dau gol după gol. Tănase a fost masacrat în emisiunea de dimineață și, săracul, e la al treilea gol de la venirea la Steaua.

Tot despre Tănase. Ok, e rar prezent în joc, însă trebuie să ne gândim la context. Vine de la o echipă mică, e puști, fizic e fragil, nu se poate impune din primele săptămâni. Are nevoie de timp și, în condițiile astea, cred că e cu mult peste ceea ce ar fi putut da altcineva în situația lui.

Despre De Amorim ce ziceți? E de Șoimii? De Foresta? Faza mai amuzantă cu el e că nu la Steaua a devenit lat, el era într-o formă îngrozitoare de vreo 12 luni și la Astra. Adică Steaua l-a cumpărat de parcă era atașat de Boldrin, precum iaurtul de sticla de lapte la 2 litri la promoții.

Bud merită lăudat, nu e des cineva în situația să dea două goluri Stelei. Totuși, ce e cu apărarea aia? Cum să te pretinzi candidată la titlu cu apărarea aia de Cupa Liceelor?

4 comentarii

  • Cum se impaca fenomenul ,,ultras” cu meseria ta de jurnalist? ,,nu prea urmaresc fotbalul de pe langa Viena”. Esti praf bai baiatule….Asta inseamna sa scri pe pile si relatii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.