web analytics
Fotbal intern

Steaua, aproape promovată în liga a treia. Tribunalul a îngropat Academia Rapid

ProSport anunță faptul că Tribunalul București a respins prin sentință definitivă cererea Academiei Rapid de a primi personalitate juridică. Consecinţa acestei decizii judecătoreşti este că Academia Rapid nu îşi mai poate lua Certificatul de Identitate Sportivă (CIS) de la minister şi nu mai are nici măcar dreptul de a juca barajul de promovare în Liga 3.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că, la cum au arătat lucrurile în prima parte a sezonului, Steaua București are o cale destul de ușoară către promovarea în liga a treia.

Partea proastă? Aia că se duce interesul pentru meciurile Steaua – Rapid din primăvară. Și abia le așteptam.

Articolul este aici.

9 comentarii

  • Se va face in asa fel incat sa joace barajul daca vor termina pe primul loc. O sa vezi, portite sunt destule.

  • Am intrat pe DigiSport și nu-mi vine să cred cât de gigiști sunt ăștia. Toată lumea, pe toate site-urile, spune că fără CIS nu pot juca barajul, iar ei vorbesc de derogări pe care le-ar putea obține Academia de la FRF… Fenomenal! Referitor la intensitatea meciurilor, nu cred că va avea de suferit dacă proiectul lor va continua să existe sezonul ăsta… Adică e ca atunci când ai interzis la cupele europene: asta nu înseamnă că derby-urile nu mai sunt derby-uri.

  • Cristi, in conditiile astea poti sa pregatesti banii pentru cel cu care ai pariat. Greu de crezut ca se aduna 50 000 pentru meciuri oarecum amicale.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.