web analytics
Fotbal intern

Steaua – Academia Rapid va fi televizat de DigiSport 1. Pe 14 aprilie, ora 19:45!

Partida Steaua – Academia Rapid, meci programat în Liga 4 pe 14 aprilie, va fi televizată de către postul DigiSport 1, informează ProSport. Ora de start a partidei a fost și ea modificată, cel mai probabil la dorința televiziunii, așa că se va începe de la 19:45, în loc de ora 20:00, așa cum era anunțat inițial.

Partida se va disputa pe Național Arena din București, iar Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat că va pune în curând în vânzare biletele pentru acest joc. Potrivit acestora, biletele vor putea fi achiziționate de la casele din Bulevardul Ghencea, dar și de la cele de la Arena Națională.

Mai multe informații vor fi oferite în cadrul unei conferințe de presă pe care Clubul Sportiv al Armatei o va organiza mâine, joi, în prima parte a zilei.

8 comentarii

  • Asta nu inteleg eu: din ce stiu, Telekom avea drepturile de televizare ale meciurilor Stelei… parca si ale Academiei daca nu ma insel

    • Nu stiu ce sa zic. La fel, inainte de meciul tur, adversarii din Liga 4 spuneau ca Steaua e mult mai valoroasa, ca nu va discuta cu Academia. Si a fost 1-1 destul de echilibrat.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.