web analytics
Fotbal intern

Steaua a transferat un fundaș. De nivel scăzut

Lotul pentru primul cantonament al iernii, cel de la Forban, a fost completat după transferul lui Cristian Jitaru, anunță AS47. E un fundaș care a jucat și la FCSB în trecut, la echipele de juniori, însă din câte înțeleg în ultima perioadă fotbalul era hobby. Jitaru juca pentru Comprest GIM însă se apucase și de muncă, era frizer. Sau hair stylist, că nu cunosc domeniul ca să îmi dau seama de diferențe. Am intrat pe contul lui de Facebook și asta pare să fi fost ocupația lui. Nu e nimic rău în asta, omul la care mă tund eu câștigă în 10 zile cât câștig eu într-o lună probabil.

Spun doar că în contextul în care vorbim despre transferuri puternice, cel al lui Jitaru nu trebuie subliniat.

Sigur, n-am nici cea mai mică idee despre calitățile lui de fotbalist, probabil că e bun din moment ce Steaua a considerat că trebuie să revină în fotbalul cu mai multe pretenții, însă mă îndoiesc că e o lovitură așa cum au fost Bâtfoi și Răsdan.

10 comentarii

  • Cei de la Steaua Libera au anuntat primii transferul. AS47 nu prea vorbeste. Sau vorbesc doar cand le da clubul voie. Ai mai scris si tu despre lipsa de comunicare, au scris si altii. Nimeni nu vrea sa faca nimic ca sa rezolve problema asta.

    Ma deranjeaza foarte tare ca nu avem informatii despre Jitaru. Chiar nu pot sa ne spuna de ce a fost transferat? Ca sa stim si noi daca a fost adus ca rezerva sau ca sa intareasca echipa. Pentru mine nu conteaza ca a fost si stilist. Foarte bine ca a muncit. Ca altii stau degeaba. Dar daca tot l-au adus la Steaua, sa ne spuna si cu ce scop a fost adus. Si la fel si in cazul celorlalte transferuri. Steaua Libera, care e site al unor suporteri, a ajuns sa dea mai multe informatii decat clubul. E chiar penibila situatia. Cei de la Steaua se comporta de parca suporterii le-ar da in cap daca ar comunica cu ei.

    • Subscriu celor spuse de tine Dan Mihai.Noroc cu cei de la Steaua libera ,AS47 si cate un jurnalist cum e Cristian Scutariu sau Udrea care mai scriu cate ceva din cand in cand.E extrem de putin pentru suporterul stelist avid de informatii despre echipa.Pana si cei de la Academia Rapid comunica mai bine.

  • Multumesc de raspunsul prompt.Daca e baiatul ala , provine de la Bistrita.Promitea mult nu stiu ce s-a intamplat cu el intre timp.

  • Cristian, nunai absolut nicio informatie despre Jitaru. Baiatul a jucat acum 4 ani la Comprest Gim. Apoi a mers in liga 4 Calarasi 3 ani de zile unde a castigat 2 titluri de campion judetean, participand la doua baraje dr promovare. Anul asta a gost transferat tot in Calarasi la nou promovata Pheonix Ulmu acolo unde la sfarsitul turului echipa s a situat pe locul 3..te informez ca foat coleg al lui de 4 ani de zile.

  • poate o avea calitate si a ramas in fotbalul amator pentru ca in ligile 2 si 3 salariile sunt mici si probabil primesti banii cu intarziere de cateva luni sau mai degraba deloc

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.