web analytics
Fotbal intern

Stanciu la Fener, Bourceanu la FCSB. Noi suntem proști, noroc cu ziarele

Dacă și Gigi Becali s-a prins de manevră, înseamnă că e grav. Cât mai merg mizeriile astea, tată? Cât să se mai facă transferuri sau să se mai semneze prelungiri cu ajutorul jurnaliștilor? A mers, da, pe vremea în care ne încălțam cu fesul și descopeream internetul, dar gata. Acum e penibil, articolele de genul ăsta miros de la distanță și sunt penibile, decredibilizează orice instituție media care permite apariția lor.

Spuneam că s-a prins și Gigi Becali de manevrele Anamariei Prodan. Cum care manevre? Vă aduceți aminte discuția de lunile trecute cu Nicu Stanciu? Cum nu era mulțumit de situația de la Anderlecht. Mai țineți minte cum, dintr-un senin, în presa din țară (presa, wink!) au apărut articole ”pă surse” din care aflam că îl vrea Fenerbahce? Tot Fenerbache care îl voia și în momentul în care erau tratative cu Anderlecht. Tare?

Nu la fel de tare ca ultima. Bourceanu are nevoie de prelungire la Arsenal Tula, în Rusia. În presa din Rusia apare informația cum că fotbalistul e dorit de FCSB. Imediat, Tula se activează și îi oferă contract nou. Facem un pariu pe 6,5 milioane de euro că știu cine a comandat articolul din Rusia? La fel cum știu cine a comandat și articolele cu Fener care au apărut la noi.

Evident și EXCLUSIV, doamna impresar e întrebată de jurnaliști de ce spune bre nea Gigi Becali că face ea manevre. Și doamna, cinstită, onestă și directă așa cum o cunoaștem, face crucea mare, își dă cuvântul că neam de neamul ei n-a făcut vreodată așa ceva, că nu ea a băgat șopârle cum că-l vrea FCSB pe Bourceanu. Doamne-feri! Cum să facă ea așa ceva? Cică Tula îi oferise contract nou lui Bourceanu cu mult timp înainte de apariția știrii. 😀 Muahahahahahha!

Un comentariu

  • de ce sa fim rai sa nu ia si Bourceanu un contract nou ? :)) n-a facut rau la nimeni pana la urma. Se bucura si suporterul nostalgic ca poate vine marele capitan inapoi, fac oamenii trafic la stire ca da omu click si mai ia si Bourceanu un contract. Win-Win-Win :))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.