web analytics
Fotbal extern Pariuri

Stanciu și Chipciu încearcă miracolul pe Old Trafford. Să pariem plăcut!

Anderlecht a făcut un 1-1 meritat în turul cu Manchester United, rezultat pe care nu-l anticipa nimeni. Nu-l anticipa nimeni și în ideea în care Mourinho a zis de circa o sutădouăzecișișase de ori că pentru el e prioritară Europa League, dar și pentru că Rene Weiler a făcut o echipă mai puțin competitivă, să-i zicem, decât aia pe care o folosește în derby-urile din Belgia. Aveți aici detalii și despre cum au jucat românii, pentru uituci.

Ei bine, acum datele problemei se pot schimba. Ar face bine să se schimbe. Eu nu o văd pe Manchester să atace în disperare, evident, însă nici nu îi văd să conserve rezultatul, iar amintirea jocului de la St. Petersburg e încă vie, ne aducem aminte cum a reacționat Anderlecht atunci când a avut nevoie de gol. Și mai tare decât atât este că la pariuri cota pentru victoria lui Anderlecht în 90 de minute e uriașă, peste 13, motiv pentru care dacă tot ne uităm să văd ce fac românii putem să și rătăcim câteva zeci de lei așa, for fun. Câteva zeci de lei care pot să vină din bonusurile oferite de casele de pariuri online, bonusuri care oricum trebuiesc jucate de câteva ori pentru a putea fi retrase. Apropo de bonusuri, pe vremea când eram copil și pariam sume mici, dar des, bonusurile mi se păreau un blestem. Adică nicio dată nu reușeam să le rulez de suficient de multe ori pentru a putea retrage, începeam să mă panichez în momentul în care mă apropiam de acel moment, greșeam în căutările cotei minime pe care casa respectivă o accepta pentru plasarea pariului și o sfecleam. Și de atunci am încercat să evit și am evitat o lungă perioadă de timp chiar și să mai reclam acest bonus. Bine, între timp mi-am revenit!

Pentru că tot o să mă uit la meci, eu aș pune așa. Aș pune că bate Anderlecht în 90 de minute, că Alex Chipciu dă pasă de gol și că va fi un penalty în meci. V-am zis, nu ca să îmi iau vilă în Moreni, ci doar ca să mă uit cu mai mult interes la meci. Oricât de interesant se dă Mourinho, nu cred că își bagă el toate sculele și în retur, i-am văzut cu Chelsea cât de obosiți sunt unii, înțeleg că pe Ibrahimovici fix de asta l-a ținut rezervă. De asta pentru că-i obosit, nu pentru a-l menaja pentru Anderlecht.

13 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.