web analytics
Opinie

Stadionul Steaua, demolat în întuneric. Incompetența CSA

Locul unde au fost obținute unele dintre cele mai importante victorii din istoria fotbalului românesc, fie că vorbim despre rezultatele Stelei, fie că ne amintim despre meciurile echipei naționale a României, urmează să fie invadat de utilaje de construcție. Stadionul o să fie demolat și în locul lui va fi ridicată o arenă nouă, parte a proiectului României pentru Euro 2020.

Însă lucrul grav este că cei din conducerea Clubului Sportiv al Armatei nu vor mai organiza niciun eveniment care să permită microbiștilor, fanilor Stelei, să pășească pentru ultima dată pe stadion. Cu toate că suporterii Stelei au făcut repetate cereri la conducerea CSA, ba chiar și-au asumat implicarea în organizare, totul a fost abandonat din incompetență. Incompetență, durere în cot, lipsă de respect pentru istorie, lipsă de atașament. A fost o jonglare cu cereri către Compania Națională de Investiții, iar cei de acolo au zis ”pas”. Evident, la CNI lucrurile nu au nuanțe, acolo nu știe nimeni ce înseamnă stadionul ăsta pentru fotbalul românesc, oamenii au o treabă pe care trebuie să o termine.

Dar vina, totală, este a celor din Clubul Sportiv al Armatei. Pentru un astfel de eveniment trebuia plănuit în momentul în care a apărut prima informație oficială cu privire la includerea Stadionului Steaua în planul pentru Euro 2020. Atunci trebuia făcut, cu prioritate, evenimentul de rămas-bun. În lipsa lui, AS47 a încercat să modifice situația, însă puterea suporterilor e limitată. Așa că a rămas totul blocat, iar concluzia e tristă: rămas-bun de la Stadionul Steaua își vor lua manipulanții utilajelor de demolare, șoferii de pe buldozere și cârcarii de lângă sacii cu moloz.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.