web analytics
Fotbal intern

V-am spus? V-am spus că Trencin e pilaf și că adversarul greu era Milsami Orhei?

S-a întâmplat încă o dată cum am spus eu că o să se întâmple. În timp ce toți plângeau soarta Stelei după tragerea la sorți spunând că au picat cu cea mai grea echipă posibilă, eu eram relaxat și spuneam că nu e așa. Ba chiar le spuneam că cea mai grea echipă posibilă era Milsami Orhei, campioana Republicii Moldova. Ce s-a întâmplat?

Steaua într-o formă execrabilă a trecut ușor de Trencin, iar Milsami Orhei a bătut pe Ludogoreț cu 1-0 în Bulgaria!

Încă o dovadă a faptului că nu vorbesc despre fotbal doar ca să adun semne scrise sau să umplu ore de emisie. Vorba lui Mihai Stoichiță. V-ați speriat toți că Trencin are câțiva olandezi în lot. Păi, ce? Credeați că s-au dus acolo cei mai buni jucători pe care îi are Olanda? Nu, s-au dus niște băieți care nu aveau loc pe la Ajax 2 și care, probabil, vor putrezi înapoi în Curacao după ce se lămurește lumea cu ei. Serios acum, încerc să îmi dau seama cum ați gândit atunci când ați vorbit despre Trencin ca despre o mare forță.

Trecând un pic pe la meci. Am spus și aseară pe Facebook, îmi place mult de tot de Hamroun. Steaua nu a mai avut de ceva timp un jucător cu asemenea entuziasm, care pare că știe un dribling mai mult decât Tănase și care are viteză reală, nu ca a lui Chipciu. Și tot aseamă am spus că Tade mi se pare un Țucudean puțin mai bătăios. Nu îl văd util la Steaua, mai repede aș putea avea pretenții de la maturizarea rapidă a lui Tudorie.

11745488_1146462458703112_7354985451198396394_n

sursă foto: Facebook FCSB

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.