web analytics
Fotbal intern

V-am spus că Negoiță a driblat insolvența? Că Dinamo nu și-a revenit sănătos?

V-am spus? V-am spus de nenumărate ori! Iar acum începe să fie nasoală pentru club. Citesc în GSP că Ionuț Negoiță a fost chemat la Parchet în dosarul în care e acuzat de bancrută frauduloasă în cazul insolvenței echipei. Citesc în materialul cu pricina exact ceea ce am scris aici pe blog de vreo doi ani încoace. Nu e descoperirea mea, eu doar am remarcat un articol extraordinar în Mediafax/ProSport de la momentul cu pricina.

Revenind, văd azi că Negoiță e acuzat că a umflat datoriile clubului către persoana sa pentru a avea control asupra deciziilor, știind că va șterge aceste datorii imediat ce intră în insolvență. La masa credală au apărut, spune sursa citată, pe lângă Negoiță și companii controlate de părinții săi și de apropiați.

Iată câteva mostre din ceea ce scriam eu pe blog în anii ce au trecut legat de subiectul Negoiță-insolvența lui Dinamo:

aprilie 2016

Sigur, argumentul cu ”a scos echipa din insolvență” încă funcționează, mai ales în cazul celor care nu pricep mecanismele legale și financiare care ar explica cum Negoiță a profitat din plin de pe urma procesului cu pricina, iar meritele sale sunt, mai repede, meritele unor avocați pricepuți care au profitat de o lege permisivă.

mai 2016

Suporterul dinamovist e, în mare măsură, lemn! Eu îi spun că Negoiță e impotent financiar și că va ține clubul în mizerie și în anonimat, suporterul îmi răspunde că Negoiță a scos Dinamo din insolvență. Nu contează că tot el i-a băgat acolo triplându-le datoriile și plătind, mai apoi, doar câteva sute de mii de euro pentru a scăpa. Mult succes sezonul următor, am înțeles că Voluntari și Chiajna se întăresc! Am auzit că-i Firțulescu liber de contract, poate-l luați!

septembrie 2016

Sunt foarte mulți dinamoviști realiști care observă lucrurile astea și îmi dau dreptate. Dar rămâne în continuare un număr mare de oameni care mă înjură, nu acceptă ce spun și care motivează cu deja perimata ”Dinamo merge spre însănătoșire financiară, Ionuț Negoiță așa cum e el a scos clubul din insolvență”. Pentru mine e amuzant să aud asta, mai ales pentru că eu știu că Negoiță a scos din insolvență un club pe care el l-a băgat acolo pentru a scăpa de niște milioane de euro datorie pe care tot el le-a acumulat. Omul a fost atât de abil încât a reușit să câștige aprecierea unei părți a fanilor pentru un bine pe care și l-a făcut singur.

februarie 2017

V-am spus că mi se pare că fanii lui Dinamo sunt cei mai amabili fani din lume? Altfel nu îmi explic cum pot accepta situația jalnică prin care trece clubul ăsta de când a intrat pe mâinile lui Ionuț Negoiță. Ah, amuzant! Vă mai aduceți aminte când vă bucurați că v-a scăpat de insolvență deși eu vă explicam că a făcut manevre prin care să scape tot de datoriile lui? Batman, Batman!

octombrie 2017

Alt salvator care a venit în fotbalul românesc, Negoiță Rin, își vede de treaba lui în timp ce echipa joacă pe un ogor oribil, pe niște boscheți inestetici. Altfel, da. Le aștept pe alea cu ”a salvat echipa”, cu ”investește cât poate”, cu ”l-a adus cu eforturi pe Bokila”. Săracii oameni, habar nu au că Negoiță a scăpat de niște datorii de ”pe dreapta” folosindu-se de insolvența dinamovistă.

10 comentarii

  • Și asta e adevărat. Dar gândește-te cât de antrenor ar fi fost Zidane cu două finale UCL pierdute și cât de antrenor este cu două finale câștigate… E o diferență. Într-adevăr, diferența e făcută de niște momente de inspirație și e mică, dar e o diferență totuși. Mai gândește-te că dacă Steaua nu ar fi câștigat finala din ’86 nu mai pomenea nimeni de ea… și a câștiga-o la penalty-uri… Repet, dacă în fotbal nu are nicio valoare. Revenind la interlopii ăștia, îți spun clar că tot ce fac este să-și ridice veniturile și capitalul de imagine prin tot felul de tertipuri și îi doare fix in pulă de noi suporterii, de legi sau de mass-media.

 • Dacă Ramos nu egală, Atletico ar fi câștigat UCL… Rolul lui “dacă” în fotbal este inexistent…

 • Nu neg nimic din ce spui, omul si-a facut toate combinatiile. Insa, cu toate astea, cu toate vanzarile haotice, cu toata bataia de joc pe care o face zilnic, partial cauzata si de marii presedinti (si persoane care il sfatuiesc) situatia reala este:
  – daca Zlatinski nu egala la Craiova acum echipa asta era campioana Romaniei;
  – daca nu era tragedia cu Ekeng, avea si o cupa. (a contat mult acel eveniment tragic in finala cupei).

  Iar Negoita era zeu.

  P.S. Ai dreptate insa doar 1% mai mult noroc daca aveau si era in alta galaxie.

 • Salut, in afara de scandaluri din divizia A de fotbal mai stii ceva? Incredibil la ce nivel a a ajuns presa din Romania. Cristian Scutariu, saracul, zici ca e luat de prin galeria stelei sau a lu` dinamo de la fotbal, si pus sa faca presa. Amuzant e ca probabil chiar asa au stat lucrurile.

 • e ok scuti, se putea si mai rau, puteam fi in liga a 5, sa privim partea buna. ne chinuim dar suntem in liga 1

 • Daca scrii despre adevaruri nu are cum, ca pana la urma ,sa nu ti se dea dreptate.Cristian “baga material” ca e nevoie ca de aer de informatie ozonata.

 • Doua echipe au iesit din insolventa in Romania, Dinamo si CFR. Clujenii cu o datorie mai mica cam cu 6 milioane de euro decat cea a lui Dinamo au trebuit sa plateasca 5mil euro pentru a reintra in circuit in timp ce domnul Negoita rezolvat-o mult mai elegant cu 800 000 euro trimisi de francezii de la Toulouse pentru cedarea lui Dragos Grigore.
  Zic sa nu il vaitam o sa isi bage fratele si partidul coada iar si se rezolva, vin alegerile si au nevoie de lume pe NA la lansarea candidaturii.

 • Toți sunt la fel! Groparii ăștia nenorociți trebuie omorâți cu pietre în Piața Universității/Constituției. Copos, oierul, Borcea, Negoiță, niște creditori jegoși care merită scuipați în ochi și umiliți pe stradă pentru că au distrus brandurile României.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.