web analytics
Fotbal intern

FRF ne spune că titlul poate fi al FCSB-ului

Lumea fotbalului e insalubră rău de tot, v-am mai spus asta. Și cei care par din desenele animate cu Biblia și cu îngerași, chiar și ei sunt implicați în morișca asta murdară. Speța FCSB-titlu va fi judecată la TAS, dar înainte să se ajungă acolo Federația Română de Fotbal a dat indicii cât se poate de clare, văd eu, cu privire la numele echipei pe care o vede drept campioană. După ce Burleanu le-a dat voie fecesebiștilor să meargă la Lausanne fără să mai treacă prin comisiile federale, zice-se din lipsă de timp, consilierul lui care scrie cărți despre Steaua și care și-a mutat loialitatea în barca FCSB a dat-o mai bine ca Tupac la House of Blues în 1996.

Invitat la DolceSport, Vochin ne-a luat din nou de proști pe toți și a dat-o după cireș, însă mesajul era clar. ”Era atât de greu să scrie acolo că în caz de egalitate de puncte se iau în calcul meciurile directe din play-off sau toate cele patru disputate? Era atât de greu? Am auzit și eu că cineva de acolo încearcă să vadă care e posibilitatea să se schimbe regulamentul pentru a fi cât mai clar. Eu nu știu ce și-au dorit ei. Nu înțelegi nimic din acel regulament. Nu înțeleg din regulament dacă se refereau la meciurile din play-off sau la cele din întreg campionatul”, a spus Vochin.

Ați prins-o? El, vezi Doamne!, e imparțial. El nu are treabă cu FCSB, ci e scandalizat doar că LPF n-a fost în stare să redacteze corect regulamentul. Numai că, domnule Instat, în momentul în care spuneți că din regulamentul ăla nu se înțelege nimic și că LPF a venit să se intereseze cum se poate face modificarea lui, ei bine, în momentul ăla spuneți că FCSB-ul nu sparge banii în van la TAS și că are dreptate să facă asta. Pentru un com care s-a consacrat, chipurile, vorbind despre aspectele tactice din fotbal aveți cam multe păreri în alte ramuri. Sau a revenit domnul Gigi Becali cu oferta de 10.000 de euro pe lună pentru un post la FCSB?

Sigur, e doar războiul lor cu LPF prin care vor să desființeze Liga și să se ocupe ei de campionat. N-are nicio legătură cu Hagi, nu, doar îl iubesc toți cei de la FRF pe Hagi.

Un comentariu

  • “consilierul lui care scrie cărți despre Steaua și care și-a mutat loialitatea în barca FCSB a dat-o mai bine ca Tupac la House of Blues în 1996.” Genial:)))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.