web analytics
Fotbal intern

Să-i spună cineva lui Ninel că a câștigat titlul degeaba. Tot nu există în fotbal!

Cum e? Vă place cu campioana? Cu spectacolul din jurul Astrei Giurgiu, cu faptul că toată ziua îi vezi la televizor, s-au dus 5 televiziuni cu ei în cantonament, interviuri zilnic, transferuri peste transferuri, spectacol! Aaa, nu e așa? 🙂

În momentele în care mulți dintre voi vă bucurați șobolănește pentru titlul luat de Astra Giurgiu eu vă atrăgeam atenția că ăsta poate să fie un început de sfârșit pentru Liga 1. Interesul pentru Astra e zero, nu există, nu îi pasă absolut nimănui de oamenii ăia, nu ne mișcă nici povestea lor, nici moralitatea, nici latura strict sportivă! Nimic! Că nu vă convine? Bu-fucking-hu! În viață nu se întâmplă mereu așa cum vă convine vouă.

Și pentru că Ninel parioru’ feroce nu încetează să scoată tâmpenii pe gură, poate o să îi transmită aghiotanții lui care citesc zilnic acest blog că face umbră pământului degeaba. Că oricât i-ar spune el FCSB, Steaua și în perioada în care transferă doar Popești anonimi e incomparabil mai interesantă decât clubul lui de băieți care nu scapă vreo ocazie de a se mărturisi mercenari. Cum foarte bine comenta cineva pe aici atunci când a luat Astra titlul, la clubul ăla nu există pic de patimă pentru Giurgiu. Pentru Astra măcar. Șumudică și Daniel Niculae umblau pe teren cu steagul Rapidului, Silviu Lung iubea Știința, Găman la fel. Trist!

ninel

30 comentarii

 • Corect tot ce ai scris aici. Astra, o campioana anonima, cu un antrenor psihopat. Noroc ca il mai suna Filoti la matinal, altfel nu stiu unde ar mai vorbi.

 • Sa ii spuna cineva lui Scutariu ca azi e MotoGP si ni se rupe si de Sumibet si de Popestii de la Steaua :))

 • Daca am exclude tractoristii adusi de Neacuaie cu autocarul la meciuri si cei care au fost ademeniti cu zaharelul sa isi cumpere un abonament la meciuri (cumpere este mult spus), in Giurgiu inca este mai multa lume care se duce la meciurile Dunarii Giurgiu, in liga a 4-a, echipa distrusa de interesele puscariasului si reinfiintata acum 2 ani…

 • Sariti toti ca a zis de FCSB. Aici nu e vorba de FCSB, e vorba de Astra. Putea fi facuta comparatia cu orice echipa din Liga 1. I s-a parut mai ok sa faca aceasta comparatie probabil pentru ca e echipa care a terminat in spatele lor. Astra Giurgiu nu reprezinta nimic. E doar o campioana a Romaniei cu un antrenor parior care o sa dispara la fel ca altele.

 • Se fac destule inteviuri cu astia de la Astra, cel putin Sumibet e prezent zilnic in presa.Ieri, alaltaieri il laudai pe Achim, acum ceva timp si pe Aganovic, acum sunt anonimi?:)

   • Eu am inteles ca te-ai referit la transferuri in general.Aganovic e peste Achim, in opinia mea…

    • Aganovic mi se pare incertitudinea perfecta, daca poate exista o astfel de alaturare de termeni. A fost un anonim teribil la Brasov, la Hagi a mers bine, a disparut in Cipru si acum sunt niste pretentii de la el, wow! Eu nu cred ca va face mare branza la Steaua, dar na, poate ma insel.

     • Te contrazic putin, daca imi permiti.La Brasov a fost un jucator important, dar nebagat in seama, la fel ca Hamroun la Galati sau Boldrin la Chiajna.De aia a si ajuns la Hagi, care o avea multe bube, dar simte jucatorii de valoare.La Viitorul a facut tot jocul alaturi de Achim, cand au plecat s-a ales praful.In Cipru s-a dus la bani mai multi si a jucat ok, cel putin cifrele asta arata, dar aia I-au dat teapa si nu l-au platit.

 • Din pacate, FCSB este mai interesanta decat orice echipa, nu doar decat Astra. Pentru ca na, atat poate poporul asta. Asa ca nu prea inteleg rostul comparatiei, pe care o si repeti a nu stiu cata oara.

 • Daca era fcsb in schimb era ceva de vis. Crestea nivelul ligii 1 cu 2-3 clase. Chipciu era noul CR 7, vorbeati cu fcsbisti din copilarie gen tamas ..pe ninel il inlocuiam cu mimi si gig..superb. Suna a articol facut la un priveghi al fcsb-ului…Cel mai prost articol din ultimul timp:(

    • Nu, nu. Nu imi pasa de parerea ta. Scrie la termeni si conditii, imi rezerv dreptul de a nu te lasa sa-mi strici buna dispozitie pe blogul meu, pe timpul meu, pe banii mei. 😉 Nu va mai comportati ca si cum va sunt dator cu continut la care sa va varsati zoaiele, ok?

     • Cel putin pe la mine nu cred ca esti dator cu nimic..dar pot fi eu la tine. iti dau un cont? am nevoie de 1000 euro:) Articol prost Cristii,parca este scris de slugadam..este parerea mea..dar daca iti stric buna dispozitie imi pare rau

     • Da. Pai mergi mai departe. Ma plateste Gigi Becali, nu? Sau sunt frate cu Meme si cu Reghe? :))

      Nu-ti convine ce citesti, esti liber sa nu mai apari pe aici. Nu tin mortis sa fim in numere mari.

     • nu te plateste nimeni , chiar nu cred asta..serios. Pari baiat isteti deci nici ruda cu ei nu ai cum sa fi ..doar ca astazi nu mi-a placut ce ai scris si ti-am spus asta. Atat. Dar daca nu te intereseaza parerea noastra atunci este ok. O noapte buna sa ai!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.