web analytics
Diverse

Sport. Cărucioare sport (P)

Mobilitatea urbană nu e o frază cheie doar pentru cei care promovează și vând mașini ori motociclete. Poate însemna tot același lucru pentru părinții care își transportă copiii în cărucioare. Cărucioare sport, ca să fim mai exacți, căci despre acest gen de produse vom vorbi azi. Apariția cărucioarelor sport a fost posibilă atunci când fabricanții au observat noi obiceiuri de consum în rândul părinților. Adică au observat că activitățile de zi cu zi ale acestora nu par să se fi schimbat nici după apariția copilului, iar cărucioarele clasice pur și simplu nu mai sunt de ajuns.

Care sunt caracteristicile unui cărucior sport, ce are un astfel de cărucior în plus? Păi, în funcție de prețul pe care îl plătiți pentru el poate să aibă în plus de la o simplă funcție de strângere rapidă, cu o singură mână, până la opțiuni mult mai complexe și care necesită un studio prealabil al instrucțiunilor. Gama de cărucioare sport de pe site-ul Noriel cuprinde astfel cărucioare cu posibilitatea de blocare a roții față, lucru care facilitează controlul acestuia în timpul alergării de dimineață, a jogging-ului. În plus, mai există posibilitatea ca cel mic să fie transportat într-un cărucior cu mâner ergonomic reglabil pe înălțimea părinților, cu suspensie spate pentru confort. De asemenea, mai vorbim și despre aerisiri inteligente la nivelul căptușelilor, cu posibilitatea aranjării șezutului precum în cazul scaunelor de avion la first class. Adică de la clasica poziție la 45 de grade până la transformarea în flat position pentru momentul în care cel mic adoarme. Sigur, rezistența la vânt și apă, tratarea anti-umezeală și alte lucruri de genul ăsta sunt deja opțiuni de bază pentru majoritatea cărucioarelor sport vândute de Noriel la prețuri mai mari.

Și dacă tot am ajuns la prețuri, aflați că cele mai scumpe astfel de accesorii ajung chiar și la puțin peste 1600 de lei, adică o groază de bani. Însă căruciorul despre care vorbesc, cel care costă atât, are aproape toate opțiunile / caracteristicile pe care le-am pomenit mai sus, e cam tot ceea ce poate fi mai bun pe piață. Cine n-are la fel de multe pretenții se poate mulțumi cu un produs care costă 300 de lei, adică un cărucior mai mult decât decent: spătar ajustabil în cinci poziții, centură de siguranță, suport picioare ajustabil, coș de cumpărături, bară de protecție, roti duble față și spate. Și, asteptul foarte important, cântărește numai 7,9 kilograme, adică e foarte ușor.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.