web analytics
Fotbal intern

Sponsorul FCSB e amuzant? Iată o poveste amuzantă cu sponsorul FCSB

Acum un an și câteva luni, FCSB anunța parteneriatul cu Kia Motors România. Într-un complet anonimat, știu că nu prea a fost permis accesul presei la acel moment (tare, nu? N-a fost permis accesul presei la un eveniment în care sponsorul își prezenta marfa). În fine, Kia e de atunci partener și, mai nou, are și apucături memestoiciste pe Facebook.

Pentru că i-a atras lumea atenția că se laudă că sponsorizează Steaua, deși sponsoriează FCSB, Kia și-a cerut scuze în cel mai prost mod cu putință. Iată:

Acum, variantele sunt două. Fie chiar e greșeală, iar scuzele sunt cerute prost. Pentru că e o posibilitate, cine se ocupă de contul lor de Facebook poate să nu aibă habar care-i treaba cu fotbalul. I-a zis cineva să scrie un mesaj, domnișoara sau domnișorul a căutat pe net, a văzut că-i cu CSA, și a scris. Sau poate că nu e greșeală, poate că așa înțeleg ei să ironizeze Steaua, vorbind despre acest club ca despre ”clubul CSA Steaua al armatei”.

Dacă tot râdem, hai să râdem și mai mult. Kia plătește o sumă de bani în fiecare an pentru ca produsele lor să fie expuse. Și sunt, dacă ne uităm la echipamente, la panoul cu sponsori. Doar că mașinile pe care producătorul sud-coreean le-a dat fecesebiștilor nu prea au apărut. E posibil ca între timp, în ultimele luni, să se fi remediat problema. Însă acum ceva vreme, toate mașinile Kia lăsate în slujba oficialilor și angajaților FCSB au fost adunate de Luțu și depozitate într-un loc sigur.

Motivul? Evident, Gigi Becali, cel care n-a înțeles logica din spatele unui asemenea parteneriat, n-a înțeles de ce pe mașinile conduse ce către angajații lui trebuie să scrie ”powered by Kia” și a ordonat să dispară toate. Ce contează că ăia dădeau bani? Și uite așa au fost strânse mașinile și duse de la vedere, am impresia că doar poetul Agoniseală a rămas cu un SUV, ceva.

Biznis!

13 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.