web analytics
Diverse

Splendida interacțiune cu livratorii de colete

Dat fiind faptul că în ultimele două săptămâni am trimis vreo 20 de colete cu echipament sportiv în țară, interacțiunea mea cu băieții de la firmele de curierat mi-a șters doi ani din speranța de viață. A fost superb, am schimbat vreo trei firme de curierat, a trebuit să accept faptul că nu găsesc adrese pe care eu le găsesc fără zoom pe Google Maps, am plătit curieri degeaba, minunat.

Faza e că treaba e un pic mai ușoară atunci când trimiți ceva, ei trebuie să încaseze bani și, de cele mai multe ori, efortul depus e mai mare. Dar când trebuie să primești…

Comand zilele trecute ceva de pe un site, primesc sms azi dimineață că pachetul va ajunge… între 11 și 19! La Fan Courier, că pe ei i-am tocat cel mai tare, n-am primit niciodată un interval atât de larg. Adică e mai simplu, ei îmi dau fie în prima parte a zilei, fie în a doua. Așa că știu unde să aștept, acasă sau la muncă. Dar între 11 și 19 eu habar nu am unde o să fiu. Mă rog. Aștept până pe la ora 13, apoi sun curierul.

Salut! Trebuie să îmi aduci un colet pe adresa cutare. Pe la ce oră ajungi?
A, nu știu. Depinde de ce treabă mai am.
Păi eu pe la 15:30 plec de acasă, adică de la adresa asta.
Nu cred că ajung până atunci.
Păi și cum facem?
Poți să mă suni tu când pleci de acasă, poate ai drum în zona în care sunt.
Păi o să te găsesc aproape?
Da, probabil pe aici la câteva străzi distanță.
Deci vin eu după tine.
Nu, că dacă e ies eu undeva să mă vezi, nu mă cauți printre blocuri.

Deci livrarea pe care, sub o formă sau alta, o plătesc tot eu e, de fapt, făcută de mine. Eu mă duc să recepționez coletul. Superb? Superb!

5 comentarii

  • pai si atunci de ce laudam( in toate domeniile) pe cei ce isi fac treaba? eu te laud cd scrii un articol bun:). nu e normal sa -l scrii bun?

  • eu un lucru nu inteleg. dc curierii vad ca ai mereu multe colete de ce nu au grija sa ti le aduca in timp si astfel sa-i lauzi pe blog? am impresia sa sunt masochisti si le place sa te iei de viata lor ca altfel nu imi explic.

  • trebuie relcamatii pe linie la sefi si la OPC, reclamatii cuprinzatoare si documentate non stop pana ii educam .

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.