web analytics
Fotbal intern

Spectacol pe teren, galerii de top mondial, derby adevărat!

FCSB nu joacă nimic de un an și ceva și e rezultatul unui mix. În continuare, vina principală este a marionetei de pe bancă, individ fără personalitate, dar și fără pricepere. Niciodată, în niciun moment, FCSB n-a arătat sub comanda lui ca o echipă care are cel mai bun/scump lor din Liga 1. Sigur, că sunt și pușcării precum Stan ăla, că Teixeira e bun doar ca să dea românii like pe facebook la texte de tipul ”uite ce bătrân e și ce bine joacă”, astea contribuie și ele.

Dinamo e exact Viitorul Focșani sau Unirea Topoarele. O echipă mică, echipă care se mobilizează când joacă împotriva celor mai buni. Săracii, n-au nicio calitate reală. Popa, unul dintre răsăriții lui Dinamo de azi, n-ar fi avut loc niciodata, în nicio echipă din toată istoria lui Dinamo. Și tot așa. Hanca nu mai joacă fotbal de 25 ani, dar uite că a jucat azi bine, adică fix când avea nevoie.

Puteți, oare, să vă imaginați cât de multă prostie zace în asistații social care aruncă cu bombe în fotbaliști? Vă dați seama că un boschetar cu sida care a fumat mai puțin Viceroy ca să își ia bilet în peluză a zâmbit printre carii când a bubuit aia lângă Moruțan? Era probabil mai fericit dacă îi ardea fața ăluia. Pentru astfel de specimene aș vota oricând pușcărie pe 15 ani, fără posibilitate de eliberare condiționată. Deși, cel mai probabil, condițiile din pușcărie sunt peste cele cu care e el obișnuit acasă. Aceleași descrieri și pentru idioții ăilalți, la faza cu Hanca.

Grasul ăla care a intrat pe teren ce spera să facă? A făcut 20 de metri în 2 minute burtosu, credea că prinde vreun fotbalist? Proști mai sunt…

Bă, e bine c-au făcut mișcare ăia 3000 de copii! Ce contează că au distrus iremediabil gazonul, proștii de pe internet dau like când văd chestii de genul ăsta. Fac copiii mișcare, bravo doamna Firea! Nici nu concepeam ca ăia 3000 de copii să nu joace fotbal pe un stadion de 250 de milioane de euro! Să fim și noi ca-n Germania, domnule! Să dea like animalele și papuașii de pe facebook.

PRA este de o prostie demnă de cărți. Sunt cretini cu patent, sărmanii. Bine, e suficient să parcurgi imaginile cu moaca lor, îți dai seama lejer. Ca să vă imaginați magnitudinea prostiei, poftim mesaj afișat de PRA la meciul cu Dinamo: ”Azi n-am avut coregrafie / Doar v-am dat la muie”. Cum, mă? Doamne, Dumnezeule, ce babuini! Dacă eram șef la FCSB îi lichidam pe loc, definitiv.

21.700 de spectatori. Ahahahahahha! Muhahahahaaahhah!

9 comentarii

  • Bun, da’ interesul unde e? Ca nu mai vad un articol, o poza cu poporu` stelist, nimic. S-a lecuit lumea deja?

  • Conform Prosport pe coregrafie e Stalin, Averescu si Carol 1. Din ce poze vad, e cam indiscutabil Stalin acolo. Deasemenea, confirm din discutia cu un dinamovist ca e Stalin, ca noi am luptat de partea Antantei (implicit Rusiei) pentru unirea Romaniei Mari. Coregrafia ar sarbatori ziua Armistitiului din 11.11.2018. Absolut ireal daca chiar asta e mesajul, e o pata imensa pe tot fenomenul ultra din Romania, care si-o arde destul de “patriot”.
    Sa nu mai zic de prezenta lu’ Carol acolo in contextul asta, era mort de cativa ani buni..

  • Te salut Cristian,

    Bai dar chiar nu zice nimeni nimic de prezenta lui Stalin pe coregrafia cainilor, in an de centenar? Posibil sa nu fi inteles eu mesajul coregrafiei, care era scopul prezentei lu’ Stalin acolo? Adica noi sarbatorim 100 de ani de la Unirea Romaniei Mari, si intr-un fel deplangem situatia actuala a pierderii Basarabiei (si nu numai), dar facem coregrafii in care apare fix ala care 20 de ani mai tarziu ne-a furat un imens teritoriu? WTF?!?

  • Eu îmi pot imagina câtă prostie zace în asistații sociali care aruncă cu bombe în fotbaliști. Știu câtă?!? Cam tot atâta cât zace în retarzii unineuronali din mass-media care scriu și vorbesc despre meciul Dinamo – SC FC Fcsb SA ca fiind marele derby. Măcar la ăia cu bombe vezi un pic de sânge în instalație (nu-i ușor să strecori în stadion și mai apoi să atunci petardele), pe când la euglenele verzi din presă nu vezi decât niște complexați cărora le-au fost furate sendvișurile si bicicletele toată copilăria lor de către cei din peluză.

  • Bossultane, toate ca toate dar mortii aia din The Walking Dead se miscau maibrepede decat epavele din meciul asta. Iar A. Stan ar fi mai bun ca figurant intr-un film porno, ar da un randament mai bun. ‘Ai de capu’ meu..

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.