web analytics
Fotbal intern

Specialistul Șumudică, la venirea lui Fabricio: ”Eu nu iau cantitate, iau calitate! L-am dorit foarte mult”

Când vă spuneam că pe șpăgi și pe amiciții nu merge treaba, nu m-ați crezut. Atunci când cei de la Astra, euforici c-au câștigat titlul, i-au dat liber lui Marius Șumudică la combinații, ei bine atunci a început sfârșitul pentru giurgiuveni. Ninel și-a făcut toate treburile și a devalizat cu transferuri tâmpite. Iată ce spunea când l-a luat pe Fabricio, cel mai slab fundaș central din istoria Ligii 1, un gropar veritabil: ”E foarte buni, ne va ajuta și pe construcție. L-am dorit foarte mult, anul trecut a jucat și cu FCSB, mi-e greu să le spun Steaua, și i-a eliminat. Eu nu iau cantitate, iau calitate”. A fost, da!

Cum? Nu mai joacă viitorul Hagi+Mutu al fotbalului românesc? Fix acum, când Manchester United îl urmărește mai intens decât oricând, când englezii au nevoie ca niciodată, Andone nu-l bagă pe briliantul Rotariu. Acest geniu, acest creier, acest…

M-aș fi așteptat să văd niște puști din meciul cu Mama Mia Becicherecu Mic la Astra, că au unii buni de tot. Oricum, mult peste Fabricio, Lovin sau Boubacar. Surprinzătoare lipsa de apetit pentru promovarea tinerilor din partea unui antrenor prins că paria pe fotbalul din această zonă, cea a juniorilor.

Doar dacă ești un cretin notoriu, un fost pușcăriaș care recomandă patronilor inși precum Golubovic și Popescu, doar în cazul ăsta poți aduce la echipă un fotbalist trecut, la final de carieră mișto, dar la final, precum Teixeira. Deci Steaua are șanse să îl ia pe Teixeira.

Nu pricep de ce nu este dat afară individul dubios, serios. Adică e evident că distruge ceea ce a mai rămas din Astra, demiterea e o mutare pe care nici el n-ar contesta-o. Bine, revin la capitolul pile și combinații, președinte-i Dani Coman.

Dacă știe cineva de ce plătește Dinamo niște străini absolut penibili, vezi Nemec, Romera și Busu de la meteo, când la banii ăia găsesc în România fotbaliști care să fie și buni…

Vali Lazăr n-are voie să dispară așa din meci dacă vrea la națională. De fapt, Lazăr poate să joace oricum, tot merită convocat la o națională la care vine Grozav Gheorghe. Când îl chemi pe Grozav la națională înseamnă că absolut fiecare bărbat din România care știe 90% dintre regulile acestui sport merită convocat la națională.

niculae

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.