web analytics
Fotbal intern

SONDAJ | De ce mergeți (ați vrea să mergeți) la România – Polonia?

Comportamentul suporterului de fotbal din România e din ce în ce mai greu de anticipat în ultimii ani. Sigur, am avut cam 10 ani buni în care stadioanele se umpleau în locurile cu tradiție. Rapid, Dinamo, Steaua, Craiova, Timișoara, chiar și Iași sau Tg. Jiu au avut medii impresionante în unele sezoane, însă aceste medii de spectatori pe meci au scăzut treptat până la realitatea tristă de acum.

Totuși, în ultima perioadă am observat că apetitul există, însă este manifestat doar la anumite partide. Și dacă pot înțelege că Steaua a umplut Național Arena la meciul cu Manchester City, că doar e ditamai City cu Guardiola și Cavani portar, Roberto Carlos mijlocaș central și Redondo pe linia de fund, nu pot să înțeleg apetitul românului pentru meciul cu Polonia.

Nu mă înțelegeți greșit, mă bucur să aud că s-au dat până în acest moment 30.000 de bilete. Mai e o groază de timp până la meci, e pe 11 noiembrie, ceea ce mă face să cred că vor fi în jur de 50.000 de spectatori la ora partidei. Dar de ce? Serios acum, Kun Aguero, De Bruyne, Sterling sau David Silva nu se compară cu ceea ce oferă polonezii. Da, îl au pe Lewandowski (care nu are sex appealul sportiv al celor de mai sus, dacă mă întrebați pe mine), dar mai departe? Vedeți discuția între tată și fiu? ”Tată, hai să mergem la meciul cu Polonia, mor de nerăbdare să văd cum joacă Clonek! Sau centrările lui Rybus, wow, ce jucător? Să nu mai vorbim despre ceea ce poate Zielinski!?!”.

Sunt curios, atuncați un vot!

De ce mergeți (ați vrea să mergeți) la România - Polonia?

View Results

Loading ... Loading ...

polonia

19 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.