web analytics
Fotbal intern

SONDAJ | Hai s-o facem legal: Pentru tine FCSB = Steaua?

Sunt doar curios cum vede lumea perioada asta. Eu mi-am mărturisit punctul de vedere, sunt ok cu ideea de FCSB, dar nu sunt de acord că FCSB va mai fi Steaua. Și pentru simplul fapt că finanțatorul FCSB a spus asta. Citez: ”FCSB nu vine de la nimic!” 🙂 Pe lângă multe altele.

Chiar și așa, lumea continuă să spună Steaua acestei echipe. E o opțiune, dar vreau să văd cum stau lucrurile și aici, pe blog, că suntem câteva mii bune în fiecare zi. Deci?

Pentru tine FCSB = Steaua?

Loading ... Loading ...

10 comentarii

 • Pentru mine, oltean, care tine cu clona si scandeaza la meciuri Stiinta :)), FCSB este Steaua. Ca ma bucur ca are probleme acum, e partea a 2-a.
  Nu pot sa imi explic totusi atunci cand CSA sustine ca Steaua a fost “furata” de Gigi, de ce nu a zis nimeni nimic. Sa fi anuntat militia, sa se fi sesizat organele :).
  Pe principiul asta maine fac si eu niste acte “false” si preiau Barcelona. Oare aia nu vor zice nimic si ma vor lasa 14 ani sa patronez clubul?

  O alta intrebare buna ar fi pentru cititorii mai tineri care au tinut doar cu acest FCSB, dar acum nu o considera Steaua, tin ei acum cu CSA sau pot sa isi aleaga alt club? Ma gandesc ca nu ii leaga nimic de CSA. De ce nu mai tin cu FCSB? Tin cu echipa pe care au urmarit-o pe stadion si la tv, sau cu brandul si palmaresul?

  • Cand spun ca FCSB e Steaua ma refer la faptul ce e continuatoarea Stelei si ca nu este o alta echipa si Steaua adevarata si-a incheiat activitatea in 2003(sau cand a fost).
   Insa evident ca acum Steaua lui Becali nu mai e Steaua, legal se numeste altfel.
   Alta intrebare pentru cititori si pentru tine. Oare daca Becali ar pleca din fotbal si ar dona acest FCSB armatei cu tot cu jucatori(sau o parte din ei, dupa ce ii vinde pe aia mai buni), oare nu se va transforma acest FCSB inapoi in Steaua?

 • FCSB nu e Steaua, clar! Întrebarea e când a murit Steaua. Pe mine unul mă dărâmă complet ideea că echipa cu care am ținut de când eram mic, n-a fost niciodată Steaua. Mi-e greu să accept ruperea în două a istoriei Stelei. Tot ce sper e ca palmaresul să nu fie împărțit. Ar fi dureros ca FCSB să rămână cu frântura de istorie pe care am trăit-o și eu, iar Steaua să rămână cu partea pe care am asimilat-o ca fiind legată de istoria pe care am trăit-o.

  • Steaua e doar un cacat comunist, brand cladit pe jucatori furati, si romanii prosti si hoti au adoptat imediat echipa dictatorului. FCSB e sansa voastra la o istorie mai curata (desi e mult spus ca tot prin furt a inceput si fcsb-ul)

   • Istoria tuturor echipelor de tradiție e pătată. Au furat, s-au lăsat bătute pentru bunuri/bani/favoruri. Suntem o țară de hoți, fricoși și șpăgari.

 • Cristi, nici nu vreau sa vad macar votul pe ntru ca fecesebe nu e niciodata STEAUA!
  Decat pentru dereglati si presa care pierde o mare piata de desfacere – superterii stelisti.

 • Spre 70% cred in continuare ca FCSB e Steaua. Wow. Si totusi, cat timp nu ai alta varianta momentan, pentru ca CSA nu are inca echipa, ma gandesc ca e singura varianta pentru stelistul modern consumator de Digi.
  Daca ne intrebai pe noi aici la Pitesti daca echipa primariei, SCM, e FC Arges iti luai si un sut in fund.

 • Ar fi trebuit sa infiinteze o noua echipa de fotbal, sa o fi dezvoltat si promovat corespunzator si gata cu tot balciul. Ar fi avut proprii suporteri si nu ar mai fi apelat la suporterii (si asa impartiti) clubului Steaua.

  • sa o fi dezvoltat si promovat corespunzator

   Pai a a vut o echipa de succes la cheie si a dezvoltat-o cu “”banutul la buzunar, nu ma intereseaza titlul” si a promovat-o cu “suporterii vin dupa gigi”
   Va rog – livrati banutul, ca doar nu o sa aduca el bani de acasa, de la familie .. aa, nu aveti bani?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.