web analytics
Fotbal intern

Șocant, cutremurător și colaps infernal! Gigi Becali face pace cu Armata, preia brandul Steaua și revine în Ghencea

Cred că am văzut știrea asta printre primii, s-a întâmplat să fiu pe net în momentul în care a apărut. Doar că am văzut știrea, n-am citit-o pentru că știu cum funcționează treaba, știu că n-avea cum să fie ceea ce părea. N-am dat click până în momentul în care, nu exagerez, mi-au scris vreo zece oameni despre subiectul ăsta. Ai văzut, Scutariule, ce zice Tata Puiu? Ai văzut că ai luat țeapă, Scutariule? Se împacă generalii cu Gigi.

Am rămas calm, am adunat cinci înjurături originale în cap, și am dat click pe știre. Evident, vorba ăluia ales să conducă SUA, fake news! Click bait, așa cum probabil ziceți și voi acum după ce ați intrat pe textul ăsta.

Sunt de acord cu click bait-ul, însă e o mare problemă. Mulți dintre cei care consumă știri de sport se opresc la titlu. Serios, nu dau click, nu citesc despre ce e vorba. Iar după ce consumi titlul rămâi cu impresia că așa e, că Gigi face pace cu Armata și ia totul înapoi.

În fine, realitatea e alta. Invitat la EuropaFM, Anghel Iordănescu a spus că Gigi Becali CREDE ȘI SPERĂ să ajungă la o înțelegere cu Armata pentru a reveni la ceea ce era înainte. Înțelegeți, da? Crede și speră! 🙂

Succes la lectură!

6 comentarii

      • Mare dreptate, la prostii aia de scriu e problema, nu avem repere, ii comparăm cu odioșii de pe vremea lui ceașcă și cu odioșii din anii ’90 și par ok, dar sunt ultimii nenorociți și ei

  • Pe ce-și întemeiază “crezurile” și “speranțele”?!? Pe Justin Ștefan de la Ligă? Pe Gino Arlechino? Întrebarea care trebuie adresată picurarului este una singură: de ce își dorește această împăcare? Parcă deunăzi ne spunea că nu are nicio problemă cu numele Fîcîsîbî, ba chiar că-i mai frumos ca Steaua și, oricum, el are palmaresul și coeficientul care-i permit să joace în cupele europene! In plus, a scăpat și de noi, “derbedeii”. Deci care ar fi motivul pentru care își dorește împăcarea?!? Probabil că simte și el ce simțim și știm cu toții că se va întâmpla în curând: falimentarea fîcîsîbî. Singura modalitate in care va mai pune vreodată mâna pe Steaua, este să plătească prejudiciul de 37 milioane de euro și, să fim serioși, știm cu toții cât de “larg” este la mână acest fost pușcăriaș.
    PS Scutariule, cei care te înjurau sunt această nouă specie de întârziați – fecesebiștii – care, deși pretind că echipa lor vocale-less are palmaresul Stelei și, in ciuda faptului că aruncă zilnic cu noroi in Steaua București, ironic, sunt cei care își doresc cel mai mult împăcarea cu Armata… Ciudat, nu-i așa?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.