web analytics
Diverse

ȘOC și BONBĂ! Adi Popa: ”Numai fiț săraci!”

Ce-am mai râs, bă oameni buni! Mult de tot, de ce să vă mint. Stăteam eu așa cu o cafea în față, la laptop, munceam. Cu fereastra în față, senin și frumos afară, copacii verzi la ora doișpe. Ce să mai, era o zi bună. Bine, munceam. Munceam, iar în pauze făceam trasee pentru tura care va începe curând.

Doar că-mi zic, după vreo câteva ore de muncă, ”bă, Scutariule. Da’ tu chiar ești prostu’ lor? Ia nu mai munci atât, mai pune mâna și mai relaxează-te”. Așa mi-am zis. ”Mai intră și tu și mai citește o știre, mai mănâncă o pizza, mai joacă un Volfied”, am completat tot eu. Bine, mă. Hai că intru să văd ce a mai zis Anamaria scris presa.

Și dau peste cel mai power articol. Adi Popa, aka Motoretă, aka Kawasaki, aka Nammaijucatfotbaldin2013, a reacționat la un articol al Gazetei dello Sporturilor. Bine, bine. Păi e normal să ceară un drept la replică, nu? Ce au mai scris jurnaliștii răi? Că e gras? Că bate bătrâni? Că nu mănâncă legumele din farfurie?

Nu, tati! Sunteți pregătiți? (drum roll)

A reacționat pentru că jurnaliștii au scris că are o mașină mai ieftină decât e, ea mașina, în realitate. Cum, mă? Da, tată! Adi Popa a ținut să reacționeze după ce GSP a scris că și-a luat o mașină de 50.000 de dolari USA. Mijlocașul (cred, că nu l-am mai văzut jucând) a intervenit cu un mesaj genial. Cică:

Cu toată modestia, foarte frumoasă mașina din poze. A mea arată așa și are un preț de achiziție de peste 6 cifre. Fiind un model autentic și clasic, mașina nu merită discreditată. Prețul de achiziție e confidențial. Investiția în ea de asemenea. Dar pot spune că m-a costat o sumă din cinci cifre restaurarea. A fost restaurată de la zero. O am de trei ani, dar procesul a durat doi ani

Nu e cel mai tare lucru? Adică oamenii nu i-au dat valoarea necesară. Păi ce, el e vreun sărac să aibă mașină de 50 de mii? Nici gând. Mașină de 50.000 vă luați voi, jurnaliștilor, din alocațiile copiilor. Omu’ nostru e prea puternic și a spart ”peste 6 cifre” pe ”bolidul american”.

Serios acum. Îl vedeți pe Popică acasă, în canapea, uns de ciocolată și cu urme de mici pe tricou, urlând de necaz când a citit că mașina lui a fost doar 50.000? 😀 Ah, superb peisaj fotbalistic avem!

sursă foto: Mosad

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.