Am devenit pretențios cu cafeaua pe care o beau de vreo 3-4 ani, cred. Mergeam în Băneasa la un pub recent desființat unde patronul investise câteva zeci de mii de euro într-un espressor care producea o licoare dumnezeiască. ”Espresso lung cu lapte” a mers peste un an, până când localul a fost închis din motive independente de vânzarea cafelei.
De atunci nu am mai reușit să beau o cafea cu adevărat bună cu excepția vizitelor la Origo sau la M60. Și, slavă-Domnului!, am încercat zeci de locuri în București și în țară. Am băut cafele decente, nu zic, dar nimic care să se compare cu ceea ce găseam în localul din Băneasa sau ce încă mai pot găsi la Origo sau M60.
WTF?! Chiar atât de greu e să oferi cafea bună? Sunt convins că tu, patron de local, ai fideliza un număr mare de clienți cu o investiție în ustensilele necesare pentru a produce o zeamă bună.
Ce inseamna “cafea cu adevarat buna”?
Cafea care sa-mi satisfaca papila :))
recomand STEAM!! the best!
Stiu ca va suna ciudat si mi-o asum, insa exista un sortiment de cafea la McCafe care se poate compara cu cele mai bune cafele din Bucuresti. Nu ii retin numele, dar ma interesez si revin.
Da, ai dreptate, suna ciudat