web analytics
Opinie

Simona e în finală! De-ar auzi ce-am auzit noi în comentariul TV…

Unu la mână, pentru că știu că-i plin de proști care o țin pe aia cu imparțialitatea, nu există comentariu moderat atunci când al tău joacă cu al altuia. Vă dau un milion de exemple începând de la fotbal, trecând prin atletism și terminând cu motociclismul. La MotoGP, ăia de la BT Sport neglijau bătălii pe circuit între Rossi și Marquez ca să-mi zică ce nimic face Bradley nimeni Smith pe locul 14. Era de-ai lor.

Ei bine, semifinala Halep – Pliskova de azi a fost, pentru mine, ce a fost și finala de la RG cu Șarapova de acum câțiva ani. Nu o să uit niciodată cum comentatoarea care a fost și azi elibera un ”nuuuuu” plin de regret atunci când rusoaica greșea într-un moment dificil. Azi, din primul moment, aceeași persoană a avut un comentariu de periere pentru cehoaică. Am aflat totul despre Pliskova, despre jocul ei, despre ce îi place să joace, cum lovește mai bine, ce plăceri are, câte unghii moarte și ce shake bea dimineața. Serios, Halep lua minge și ea vorbea despre cum a greșit cehoaica. Urât!

Îmi pare rău că nu le-am notat de la început. Am notat abia de la 1-1 în setul 3, dar iată câteva dintre replicile ei:

Da, e diferență mare!” – când Pliskova câștigă un game cu un serviciu bun

Cehoaica iese cu bine dintr-o situație dificilă” – după un game disputat

De data asta nu trece” – cu regret, după o minge a cehoaicei care lovește banda fileului. De data asta, a? Nu-i nimic, data viitoare trece!

Halep câștigă minge pe serviciu la 0-3, importantă, și ea ”iată că vine această minge pierdută, obosită”. Asta remarcă ea despre cehoaică, evident!

Îi mai rămâne o șansă de break Carolinei. E fair-play și fată deșteaptă” – în loc să spunem că Halep rămâne în joc, spunem că cehoaica mai are o șansă! 🙂

Situație tensionată, după ce ai făcut break să te simți pus la zid de adversară” – acum vorbea despre Halep, Halep era aia ”pusă la zid” 🙂

A crescut în meci Pliskova” zice ea la 4-1 pentru Halep în decisiv, mâncaciaș!

Chiar dacă e un singur break scorul arată mai amenințător, mai periculos” – bă, suntem nebuni? Adică stai liniștită, Carolina, că deși pare nașpa e ok!?!

Greșește Pliskova deși servise bine, greștește” – în momentul în care Halep face break la 5-3 și servește pentru meci. Mi-e silă!

9 comentarii

  • A, da, si prostii din tara asta nu cu impartialitatea au problema, ci ca au impresia ca se pricep sa comenteze orice sport daca pun la pariuri e ele

    • Nu stiu la cine te referi aici, sper ca nu la mine. Pentru ca n am comentat sportul, ci… comentariul. Si pentru ca nu pariez.

  • O da, abia astept sambata comentariul colegului tau, mironica, si sa ne spui si noua daca iti place – daca tot ai tu pareri despre comentatori!

  • Meanwhile, comentatorii din Italia si America de Sud o iau razna cand echipa lor preferata de gol :))

  • CTP finala Wimbledon dintre Roddick si Federer. Roddick face 2-0 la seturi…”Ei data oameni buni meciul asta e gata, Roddick a rapus in sfarsit bestia”. A batut Federer 2-3 =)))) CTP? Mormaia ceva de genu “da Federer bun da foarte bun”.

  • Articolul asta e absolut ridicol, iar primul paragraf pur si simplu nu e adevarat.

    Nici macar unul din citatele alea nu poate fi incadrat la “perle”, sunt lucruri de bun simt care se spun in timpul unui meci de tenis. Din cate stiu a comentat Luminita Paul, care se pricepe foarte bine la tenis si e o comentatoare decenta. Nu vreao s`o bag pe aia cu “ramai la steaua si la fotbal”, dar daca vrei comentatori subiectivi si isterici, atunci cam aia trebuie sa faci.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.