web analytics
Opinie

Un show TV cum în România nu va exista. Din motive de țampoi ce suntem

Se numește ”Carpool Karaoke” și e o rubrică din talk show-ul ”The Late Late Show with James Corden” pe care îl dă CBS în SUA. Corden merge cu o mașină prin oraș (chiar, oare câți bani dă Land Rover pentru expunere?), ia o vedetă și fac mișto. Plus cântări, că de aia îi zice karaoke.

La noi nu ar prinde așa ceva, chiar dacă ar încerca ProTV-ul. Pentru că noi suntem niște țampoi obosiți, niște țărani consumatori de seriale reality-fake, de drame de la Măruță, de cocălării de la Capatos și de scursuri precum alea care apar la Kanal D. Umorul ăsta ok, așa cum are James Corden nu prinde, că pentru ăsta îți trebuie măcar IQ 12, mult peste ceea ce poate poporul ăsta infect să scoată din el. Noi încă ne uităm la revelioane televizate cu Țociu și Palade, specimene care au cea mai joasă categorie de caterincă  disponibilă în lume.

Iată câteva exemple ale rubricii Carpool Karaoke:

5 comentarii

  • Cristi, nu stiu ce-i cu tine, in general pari un tip educat, destul de inteligent, ai articole pertinente, multe dintre ele chiar bune dar… Exista un dar… “Umorul ăsta ok, așa cum are James Corden nu prinde, că pentru ăsta îți trebuie măcar IQ 12, mult peste ceea ce poate poporul ăsta infect să scoată din el. Noi încă ne uităm la revelioane televizate cu Țociu și Palade, specimene care au cea mai joasă categorie de caterincă disponibilă în lume.” Ai mai sarit calul si altadata, catalogandu-ne drept “prosti ” asa, la general, in masa. Prin felul cum te-ai exprimat aici (“poporul asta infect” etc) ne-ai facut proces de intentie multora dintre cei care probabil nu se simt complexati de anvergura ta intelectuala. Eu zic sa ne mai suspectezi de manelism si consum excesiv de seminte ca tabloul sa fie complet si sa ne simtim ok.

    • In momentul in care englezii ne caracterizeaza drept ”hoti si lenesi” eu nu reactionez pentru ca stiu ca nu la mine s-au referit. Asa si cu textul meu 🙂

  • Nici asta si nici show-urile gen Jimmy Fallon sau Jimmy Kimmel nu ar prinde in Romania. De ce s-ar uita cineva in Romania la oameni de calitate si umor destept??! Pentru ca tate buci curve tarani :))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.