web analytics
Diverse

Sektor ’03 apare în Gazeta Sporturilor. A cui e planeta asta?

Te salut. În caz că ai pierdut cireașa de pe tort a zilei de azi, limita de sub limita penibilului și a incompetenței”, e mesajul pe care îl primesc pe la 23:30 pe Facebook de la un băiat. Plus niște capturi din GSP. Eu sunt în Constanța, tocmai am dotat cu ghete noi și cu mingi și ghiozdane 8 puști talentați din zona Galați – Tulcea – Constanța, rupt de obosit. Hai totuși să citesc, zic.

Băi, oameni! Băi… Nu e. Nu pot, e ceva… N-ai cum, nu există ceva mai tare în istoria mondială a primatelor.

Gazeta delo Sporturilor dân Pipera mai nou, de lângă Gigi Becali, a făcut material cu Sektor ’03, tată! Știți ce e Sektor ’03? Știți, că pe voi vă duce capul. E un grup de Facebook care ironizează fanii FCSB-ului, care ironizează Peluza Roș-Albastră, și care se intitulează (Sektor ’03 să mă corecteze dacă greșesc) ”nucleul dur al galeriei FCSB, ultrașii FCSB”. Sunt băieți cu haz, cu glume bune uneori, care trolează funny. Și care îl au drept ”lider” pe unu’ Cipu, personaj real de altfel, un palalila FCSB-ist.

Ce fac Sektor ’03 ieri? Pun pe facebook că se duc în deplasare la Belgrad să susțină România. Și cum se duc? Cea mai tare: cu barca pe Dunăre, tată! 650 de kilometri, cică, ”la deal”. Au pus băieții și o poză cu o barcă pe care sunt niște suporteri cu steaguri, torțe, au făcut frumos.

Ce face Gazeta delo Sporturilor dân Pipera? Articol! Și nu orice articol, unul serios, a fost main pe site, cea mai importantă știre. Au anunțat jurnaliștii singurului ziar de sport din România în relații bune cu Holzindustrie Schweighofer că e o ”deplasare unică a fanilor FCSB în Serbia”. Acțiune jurnalistică de mare amploare. Și mai tare e că reporterul GSP voia să îi aștepte pe ăștia de la Sektor ’03 cu barca la Belgrad, tati! Uite discuția, tai numele reporterului ca să fim băieți buni.

Voi vă dați seama cât de tare? Cum era să nu se prindă și să stea reporterii cu pixul și cu aparatul foto pe Dunăre, la Belgrad, așteptând Sektorienii? Și cum să nu te prinzi? E nevoie să citești două postări de pe pagina lor ca să îți dai seama că e caterincă. Și îmi place aia de la final cu apărutul în ziar. Sigur, ziarul mai e citit doar de cei 14 pacienți care își așteaptă rândul la extracții de molari sau să semneze divorțul la notar, dar chiar și așa. Probabil c-au avut timp să vorbească la tipografie să schimbe, dar dacă apare în ziar promit să cumpăr 100!

Dar au băgat frumos pe site, a stat prima pe site cică vreo jumătate de oră. Iată:

Vă rog, Sektor ’03, vreau să îmi dați oportunitatea asta, vreau să facem un interviu. Știu că în lumea ultrașilor nu se practică, dar poate vă dă Cipu dezlegare. Promit să public tot, nu tai, nu bag în ele.

15 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.