web analytics
Fotbal intern

Asta e seara în care FCSB a câștigat titlul

steaua

foto: Facebook FSCB

S-a terminat prima parte a sezonului din Liga 1 și s-a terminat cu Steaua câștigând campionatul. Serios, victoria Stelei cu ACS Poli în seara asta înseamnă că echipa lui Reghecampf va câștiga titlul în vară. Să vă explic și de ce. Astra lui Șumudică sau Viitorul lui Hagi aveau șanse la titlu doar dacă terminau etapa a 23-a cu un avans mare de tot. Adică de la 8 puncte în sus, cel puțin. Asta pentru că după cum știți deja la intrarea în play-off punctele se înjumătățesc și avansul de 6 puncte al Astrei devine unul de numai 3 puncte (presupunând că sezonul regulat se termină cu diferența asta).

Dar de ce spun că Astra, Viitorul, Pandurii sau Dinamo n-au nicio șansă. Pentru că venirea lui Reghecampf la Steaua pune în mișcare un mecanism complex care include, dincolo de ceea ce va face Thomas Neubert, și transferuri. Ne place sau nu, Reghecampf a avut abilitatea de a-l convinge pe Becali să vadă că investițiile aduc profit și mă aștept să se întâmple la fel iarna asta. Mai departe, norocul Stelei este atât de mare încât nici nu e nevoie de cine știe ce transferuri pentru ca echipa să devină mai puternică decât contracandidatele. Astra are toate șansele să îl piardă pe Budescu, Amorim sigur nu se mai întoarce la Giurgiu și asta transformă echipa în una de pluton. Dinamo n-are nicio șansă într-o luptă atât de puternică, Rednic va distruge totul în iarnă, Viitorul are jucători mult prea lipsiți de experiență pentru a rezista presiunii. Pandurii are echipă, dar nu are lot precum Steaua și nici spate suficient de puternic, vezi ce i s-a întâmplat la Iași sau cu Dinamo.

E seara în care FCSB a câștigat titlul pentru că e seara în care Nicușor Stanciu a râs fericit în momentul în care a fost schimbat.

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.