web analytics
Diverse

Mai scump poate fi, de fapt, mai ieftin (P)

 

Căruciorul e o investiție, așa cum am mai explicat în textele anterioare. Având în vedere că unul de calitate nu costă tocmai puțin, o minimă documentare înainte de cumpărare e absolut necesară. Iar un loc din care vă puteți orienta rapid și ușor cu privire la achiziție este site-ul Noriel, categoria cărucioare copii. Spun asta pentru că acolo sunt expuse și împărțite pe categorii separate cam toate variantele incluse de această ramură. Vorbesc despre cărucioare 3 în 1, despre cărucioare sport, landouri, cărucioare gemeni, cărucioare 2 în 1, cărucioare simple și o cuprinzătoare ofertă de accesorii pentru cărucioare.
Indiferent de ceea ce cauți, nu uita niște elemente importante. Functionalitate, elementul practic. Gândește-te bine înainte de achiziționare care va fi mediul în care vei merge cu căruciorul. Mergi doar pe stradă sau îl vei urca în mașină și în mijloacele de transport în comun. E un factor foarte important pentru că în funcție de astea vei putea alege căruciorul corespunzător. Greutatea? Atunci când vei fi nevoit să cari pe scări un cărucior greu vei regreta că nu ai investit cu 15-20% mai mult în unul construit din materiale ușoare. Pentru că și ăsta este un aspect important, calitatea materialelor și, implicit, greutatea căruciorului. Unul construit din materiale precum aluminiu poate ajunge și la peste 4000 de lei, însă cântărește 5-6-7 kilograme și rezistă ani buni, astfel că trebuie luat în considerare drept o investiție pe termen lung care să îți folosească ție și pe care să îl poți dărui după ce ești sigur/ă că nu vei mai avea nevoie de el.
Fără să fiu un specialist, eu aș recomanda cam pentru orice nevoie un cărucior sport. Gama de cărucioare sport de pe site-ul Noriel cuprinde cărucioare cu posibilitatea de blocare a roții față, lucru care facilitează controlul acestuia în timpul alergării de dimineață, a jogging-ului. În plus, mai există posibilitatea ca cel mic să fie transportat într-un cărucior cu mâner ergonomic reglabil pe înălțimea părinților, cu suspensie spate pentru confort. De asemenea, mai vorbim și despre aerisiri inteligente la nivelul căptușelilor, cu posibilitatea aranjării șezutului precum în cazul scaunelor de avion la first class. Adică de la clasica poziție la 45 de grade până la transformarea în flat position pentru momentul în care cel mic adoarme. Sigur, rezistența la vânt și apă, tratarea anti-umezeală și alte lucruri de genul ăsta sunt deja opțiuni de bază pentru majoritatea cărucioarelor sport vândute de Noriel la prețuri mai mari.
Surprinzător sau nu, discuțiile sunt numeroase, însă Noriel vă ajută cu un sistem bine pus la punct de filtre pentru a face alegerea corectă atunci când căutați un cărucior pe site.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.