web analytics
Fotbal intern

Sclavul perfect, angajat pe banca FCSB

Nici Mihai Stoichiță n-a fost cârpă în halul ăsta în fața lui Becali. Nimeni n-a fost așa cum e Reghecampf. Să vină Becali înainte de meci și să se laude la TV că ți-a ordonat să joci fără Bălașa și cu Ovidiu Popescu pe dreapta, asta mi se pare slugăreala perfectă. Nu mai spun de Achim, singurul care a mișcat în această iarnă pe lângă Alibec. L-a scos din echipă… Wow!

În delirul lui, delir alimentat de lacheii din jur, Becali are impresia că se pricepe la fotbal. De aia dă ordine pro-Muniru, pro-Ovidiu Popescu. Ăsta din urmă e un jucător decent, nu spun că e mort, dar e un fotbalist ok pentru nivelul mort al Ligii 1 din acest moment. Altfel, e un gâfâitor, un alergător fără prea multă minte și cu siguranță fără posibilități tehnice.

Doi fotbaliști, Moke și Muniru, nu au ce căuta în Liga 1. Eu nu înțeleg, e vreo campanie pentru integrare, pentru combaterea discriminării și e nevoie de ei în echipă? Sunt deosebit de slabi, nu sunt de nivelul primei ligi și, cu toate astea, sunt titulari și integraliști. A ajuns Moke să joace în fața lui Bălașa, e uluitor, incredibil! Moke nu ar juca nici în fața mea.

Ca să vă dați seama ce proști sunt ăia de pe lângă Becali gândiți-vă că ei îl laudă pe De Amorim. Individ care și în seara asta a fost deosebit de prost, e o rușine pentru sportul ăsta și pentru Brazilia. Bine, noi suntem atât de slabi încât i-am dat cetățenie.

Voluntariul a jucat curios. Au marcat repede și nu s-au blocat inteligent, așa cum era de așteptat pentru o echipă slabă. Că-s slabi rău și probabil știu asta, singurul fotbalist de acolo e Cernat. Cernat care a fost jucat mult prea jos, avea nevoie de preluare și 15 metri de sprint să ajungă în postura de pasator.

A intrat Achim pe teren între mijlocașii defensivi și atacant și a făcut spectacol. Pase filtrante, pase în adâncime, limpezime în joc, se vede diferența de pe Soare. Eu nu văd cum ei nu văd asta, jur.

De câte ori v-am spus că Niță e portar sătesc? De câteva ori, parcă. 🙂 Nu există în lumea asta portar profesionist care să facă ce a făcut Niță cu mingea în joc. Atenție! Mingea în joc, el n-avea de ce să își facă loc acolo!

6 comentarii

  • Nu o sa plece Reghe si nici Gigi nu o sa il dea afara. Ciobanul e un zgarcit, iar manelistul nu va renunta la bani.

  • Sincer, pe Reghe îl credeam mai inteligent, însă e doar un mascarici, o slugă. Sluga ciobanului şi a nevestei.

  • Acum ceva vreme spuneai ca protestelor le trebuie putina sare si piper. Nu vreau sa gresesc dar cred ca ai folosit si cuvantul “violenta” in argumentatia ta.

    Transpunand ideea la ce se intampla acum la Steaua, consider ca este nevoie de “violenta”. Simt ca pluteste in aer ceva… ceva ce trebuie sa se termine.. si sa se termine cat mai repede la echipa. Pleaca Reghe, pleaca Becali, pleaca Steaua… cineva trebuie sa plece. E ca si cum ai merge pe autostrada in treapta 1 la 6500 rpm.

    • N-are ce sa se termine, omul taie si spanzura, echipa e jucaria lui, fara ea se plictiseste. Cat sa te uiti si la telenovele turcesti?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.