web analytics
Diverse

Dacă v-ați săturat de Gordon Ramsay și Jamie Oliver vă recomand: Matty Matheson

sursa foto: torontofoodandwine.com

sursa foto: torontofoodandwine.com

Sunt fan al bucătarilor valoroși care știu să fie și showmani. Gordon Ramsay e the shit, e cel mai tare om în viață, emisiunile de cooking pe care le face sunt geniale. M-am uitat la tot, de la Gordon Ramsay’s Home Cooking până la Masterchef sau Kitchen Nightmares. La fel și cu Jamie Oliver, mă uit la el de vreo 15 ani, omul e forță. Dar vin și momente în care trebuie să aducem ceva nou, prilej cu care vi-l prezit pe Matty Matheson, un chef canadian de excepție.

Omul e super, super funny și abia acum încep să descopăr ce poate. Iată câteva video-uri:


6 comentarii

 • […] …așa cred eu că trebuie să arate produsele voastre. Nu, nu alea din farfurie! Produsele video pe care le scoateți, că în ultima vreme nu mai am loc de clipuri cu bloggeri români care dau drumul la tigăi. Lumea s-a săturat de imitații de Julia Child și cum nu veți ajunge niciodată Jamie Oliver puteți încerca ceva diferit pe modelul Matty Matheson. V-am mai spus despre el aici. […]

 • Nea Vali, intrebat astazi pe aeroport despre evacuarea salii de forte: “De mult ne-am luat lucrurile de acolo”. 😉

 • Incepand cu 23 iulie nu a mai fost. Crede-ma pe cuvant, stiu ce vorbesc. Te-a jucat Talpan la faza cu “distrugerea” salii.

  Fiecare vede adevarul in felul lui. Bafta si nu mai pleca atat de mult urecea la vocea de domnisoara a lui Talpan! :))

  • Alo, domnu. Am vazut eu fotbalisti antrenandu-se la sala aia mai recent. Si nu mi-a zis Talpan nimic, ti am zis ca vorbesti prostii, am vazut eu sala cu ochii mei recent.

 • Scutariule, vezi ca sala de forte au golit-o inca din vara. Pai ce facem, dezinformam ca sa mai puncteze Talpan una? :):):) Mai si comentai de GSP cu dezinformarile…

  • Sala de fortele NATO? O tot dai cu Talpan al tau si incep sa-mi pierd rabdarea. Eu sunt cu adevarul, nu cu Talpan.

   Or fi inceput in vara, dar au terminat recent. Iti zic eu sigur ca in vara sala era functionala. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.