web analytics
Diverse

Samsung S6 resigilat la super preț. Merită?

Nu am interacționat până acum cu produsele resigilate de la eMAG, însă mi-a atras cineva atenția și mi-a cerut un sfat despre cumpărarea unui telefon. E vorba despre un Samsung S6 cu un preț excelent – 1.939 lei – despre care se spune doar atât: ”produs cu zgârieturi fine, cu ambalajul original deschis”. Dacă e ca în descriere e de luat, clar, fără dubii. Prețul e mult prea bun.

samsung s6 resigilat

Și mă gândesc că zgârieturile fine și ambalajul original deschis vin de la expunerea telefonului în showroom. Din experiență vă zic că dacă ecranul e ok, atunci merită luat cu tot cu eventualele zgârieturi fine de pe spate. Plus că aveți garanție de 24 de luni, deci eventualele probleme sunt rezolvate așa. Ați avut de-a face cu resigilatele eMAG până acum? Sunt chiar așa cum se spune în descriere?

3 comentarii

  • Din ce spune Mirela ar merge incercat, daca are vreun defect neprezentat in descriere sa-l bage dupa la reresigilate la 1500 de lei

  • Experienta 1 cu resigilatele emag: televizor cu ”zgarieturi superficiale”, dar si cu o linie de pixeli morti. Returnat, bani inapoi.

    Experienta 2 cu resigilatele emag: telefon iPhone 5s absolut impecabil, cred ca l-au bagat din greseala la resigilate. Atunci a fost cu 500 ron sub pretul normal.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.