web analytics
Fotbal intern

Salutări Peluzei Obor, ramura din Baia Mare. Multumesc PCH pentru ajutor!

Am făcut un live pe Facebook în care am vorbit despre meci în timp ce mergeam cu mașina spre casă. Îl știți, nu? E aici! Sunt 23 de minute în care am discutat despre toate, începând de la fotbal și terminând cu galeriile. Ei bine, niște ultrași de internet din Baia Mare care s-au adunat într-un grup ce împrumută numele Peluzei Cătălin Hîldan au decupat o porțiune în care eu laud prestația galeriei din timpul meciului cu Steaua.

M-au numit ”celebru ziarist prostsport”, că așa se întâmplă când ai 12 ani. Dar nu asta e important. Eu vreau să le mulțumesc pentru că ajută din plin la propovăduirea mesajului meu. Chiar dacă au tăiat partea în care vorbeam despre faptul că greșesc ”într-una” mesajele scrise. 🙂 Altfel, 31.000 de vizualizări și 414 share-uri, majoritatea în care primeam laude. Că de aia, săracii, s-au văzut nevoiți să roage privitorii să nu mă mai laude, că-s ”antidinamovist și anti PCH”.

Muhahahahaha!

pch baia mare

2 comentarii

  • De ce esti revoltat in prima parte din vedeoul pus de “ramura”? Sper ca nu te tradeaza emotiile. De la traficul aglomerat, cred.

    • Asa sunt mereu, nu era ceva iesit din comun. Emotii? Poate doar de la faptul ca eram la primul live pe facebook 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.