web analytics
Fotbal intern

Salut, Scutariu! Părere Benzar și Nedelcu la FCSB. Stimă!

Râdem, glumim, dar FCSB face cele mai utile transferuri ale verii abia acum. O să săriți grămadă că Budescu și cu Teixeira sunt mai valoroși, mai buni, mai cutare, însă n-ați fost atenți. Vorbesc despre transferuri utile. Bine, Romario Benzar și Dragoș Nedelcu sunt, pe foaie, jucători de top pentru Liga 1 și sunt fotbaliști de care FCSB are cu adevărat mare nevoie, însă există și aici un schepsis.

Unu la mână, înțeleg că antrenorul Gigi Becali vrea să îl folosească pe Nedelcu pe postul de fundaș central. Sunt, în continuare, uimit de abilitatea unui om de a distruge lucrurile bune. Iei un copil care a dat rezultate fantastice pe postul de mijlocaș central, că de asta dai miliarde de eypo pe el, și îl reprofilezi. Da! Păi cum? Uite așa! Păi de ce nu îl reprofilezi pe Alibec? Că la fel ar fi. Chiar atât de mare să fie lipsa de imaginație încât să nu poți cumpăra un fundaș central? Dacă Nedelcu va juca lângă Bălașa și o să fie pilaf 2-3 meciuri? Cum credeți că va reacționa Becali la adresa lui? ”Am dat o grămadă de bani pe Nedelcu, m-am păcălit, nu are valoare de FCSB. Îl dau înapoi la Viitorul dacă vrea Hagi, îi mai dau și o sută de mii”. Și uite așa se poate alege praful de un fotbalist care e mijlocaș central.

Romario Benzar pe de altă parte nu are șanse să fie distrus decât în situația în care va juca prost. El e fundaș dreapta sau mijlocaș central, a jucat foarte bine pe ambele posturi la Viitorul. Și cred că la FCSB va juca fundaș dreapta, e gaură mare acolo, Pleașcă e de nivel mic, Enache nu-i de vreun nivel, iar pe Bălașa l-ai cimentat în centru. Prin aducerea lui Benzar FCSB își rezolvă o problemă serioasă, e titular de echipa națională și, cred în continuare, cel mai bun furnizor de centrări din campionatul intern.

Pe foaie, FCSB nu doar că are cea mai bună echipă. FCSB poate să facă și FCSB 2 din lotul ăsta, să joace cu el în Liga 1 și să termine pe locurile 1 și 2. Dar asta nu e o noutate, FCSB a avut cel mai bun lot și cei mai valoroși fotbaliști și sezonul trecut. La fel și acum două sezoane. Și știți foarte bine câte titluri au luat în perioada asta. Abilitatea lui Gigi Becali de a distruge tot ce e bun în lumea asta nu trebuie subestimată.

11 comentarii

  • Eu cred ca Hagi a pastrat procente bune din urmatoarele transferuri ale celor doi, fraier nu e, chiar daca e foc acum ca nu i-au iesit pasentele si turuie vrute si nevrute.
    Nedelcu SPER din toata inima sa nu joace fundas central la Steaua sau daca tot o va face sa fie lasat cu libertate de miscare mai mare, sa urce cu ea cum o facea Popescu pe vremuri, care tot din mijlocas provenea. O s-o incerce Dica intr-un fel si cred ca si Gigiva fi de acord mai ales daca vine in plm odata si fundasul ala central pe care il tot anunta. Oricum, ca achizitii, Steaua nu a mai stat asa bine de multi ani. Insa pana se rodeaza echipa se vor mai pierde puncte si mai ales cu echipele astea mai mici, asa ca sa stam linistiti. Toate candidatele la titlu vor mai pierde puncte aiurea. Conteaza in ce forma ajungi in play off.

  • Salutare,
    Cand am citit stirea sincer am crezut ca e o gluma.cum?, hagi care acum 1 zi il facea praf pe becali azi a intins mana sa ia euroii? Pai nea hagi stai cam rau la moralitate( desi stiam asta de la celebrul meci de “omenie” parca).dc erai asa caracter il vindeai oriunde da nu la becali.si in afara de hagi mai e unul de latra aiurea pe la craiolguta care il face pe gigi sarac:) . In rest cred ca suntem cam multi fraieri de punem botul la minciunile marilor oameni de fotbal.

  • Sa-i cumpere cineva pastile lui Hagi, nu pricep de ce făcea spume la gura in conferinta de presa, dobitocul asta e capabil sa poarte un dialog normal?

  • Băieți deștepți! Vor greși într-un meci, becali n-o să vrea să-i mai vadă, vor lustrui banca de rezerve până vara viitoare, apoi vor pleca Fotbalamatortospor sau Campionatdecacat’sheva…

  • Nu incerc sa te contrazic in legatura cu abilitatea lui Becali de a-si distruge jucatorii, dar vin si te intreb: ce a fost diferit, in privinta asta, in anii aceia in care FCSB a luat titlul?

  • asa e, in europa joaca doar steaua pentru ca jiji distruge tot. nu cred ca ai uitat cum au luat titlul cei de la viitorul. inca nu ne-ai povestit cum jiji, antrnorul numarul 1 de la steaua (in viziunea ta), a fost sfidat de dica care l-a folosit pe achim si in campionat si in europa iar alibec a devenit capitan, tot din dorinta lui dica.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.