web analytics
Diverse

Salut, sud-coreeanule! Hai să ne batem joc de un produs! Hai!

casti samsung s6

Cum se comportă Samsung atunci când are un produs perfect? Îl modifică și îl face mai prost. Căștile de la S5 erau perfecte în simplitatea lor, n-am avut niciodată o problemă cu ele, intrau perfect în ureche, stăteau bine acolo, viața era frumoasă.

Apoi a venit S6, telefon pe care un nene de la Samsung s-a gândit să îl ungă cu un model nou de căști. S-a gândit el, a desenat, a regândit și i-au ieșit niște căști teribil de imbecile. Asta pentru că nu stau fix în ureche, cad la cea mai mică bruscare. Dar cel mai enervant e faptul că învelitoarea de cauciuc se lărgește, cade, și o pierzi. Așa cum e cazul meu. Și din momentul ăla poți spune că nu mai ai căști, pentru că devin inutile. Nu mai stau în urechi decât dacă le prinzi cu super glue.

Mi-aș dori foarte mult să am acces la niște date interne, la niște studii. Să văd cum a ajuns nenea ăla la concluzia că trebuie să schimbe căștile de la S6 și, mai ales, cum a ajuns la concluzia că astea sunt cea mai bună variantă. Îl urăsc!

Deci? Sennheiser CX 300-IISkullcandy Ink’d 2.0 sau Sony MDR-XB50B. Vorbesc despre cășt in-ear, altfel am căști serioase deja.

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.