web analytics
Fotbal extern

Să vă scutesc de un efort

După ce am eliminat niște nătăfleți care se iau mult prea în serios cu postările din ultimele două seri, mă aștept la reveniri în forță în seara asta. În Europa League, în Grupa L, PAOK joacă pe teren propriu cu Chelsea. Și, evident, șansele să obțină măcar un egal sunt extraordinar de mici. Așa că nu vă obosiți să îmi semnalați că o să bată verișorii, că nu e ca și cum am alte așteptări.

Ce nu înțeleg mulți e că eu nu susțin o echipă doar pentru rezultate. De fapt, în cazul lui PAOK rezultatele sunt cam aspectul al patrulea într-un top cu motive pentru care mă declar fan. Și spun asta pentru că, oricât de șocant ar părea, sunt unii care au venit ieri cu discurs de tipul:

  • Paok saracii nu iau nici macar europa league 2. Astia nu inseamna cu nimic mai mult in europa decat wcsb. A ba da, i-a mai bagat lumea in seama cand a iesit el chapo cu pistolul pe teren.
  • Vezi cumetre ca liverpool joaca n liga campionilor an dupa an si paok joaca la ei in grecia si nici acolo prea bine. Te dai ca sti fotbal da vezi ca fata in fata ii omoara liverpool daca ii prinde
  • Mai bine tin cu echipa care imi aduce fericire cand vad cum castiga decat cu unii care joaca intrun campionat care nici nu e televizat la noi. suporterule care esti
  • Nu iti inteleg ura sincera fata de Liverpool care de cand o stiu eu joaca un fotbal total placut ochiului cu bune si rele.Tu esti mai mult preocupat, pt ca e altfel, de echipe gen PAOK, SR Belgrad care le au mai mult cu tortele si bataile.

Adică cineva are impresia că aici e clasa a 4-a, mergem pe ideea ”tata îl bate pe tac-tu de îl distruge” și ”mașina lu’ tata o întrece pe mașina lu’ tac-tu”. Adică e comparație între echipele cu care țin ei și echipele cu care țin eu. 🙂 Lucru care e mai mult decât amuzant. Atât de mult încât de cele mai multe ori devine trist.

În continuare, aștept sfaturi. Dar și certitudini despre cum e cu suportereala. În special de la ăia care țin cu Liverpool și care au ca singură legătură cu echipa aia faptul că piratează un stream pixelat ca să le vadă meciurile. Când o să fiți ca Ștucan, de exemplu, să contribuiți activ la viața unui club pe care spuneți că-l susțineți, atunci o să încetez și eu să vă mai trolez. Mă refer la Liverpool, Costin, nu la Dinamo! 😀

Și? Ziceți că îi bate Chelsea diseară, a? Șocant, ce să zic…